Adevarul despre atacurile de la 11 septembrie 2001
Sunday, April 02, 2006
  Adevarul despre atacurile de la 11 septembrie 2001
DOVEZI IMPOTRIVA VERSIUNII OFICIALE ADOPTATE DE GUVERNELE OCCIDENTALE

Combustibilul de avion, kerosenul, arde cu flacari GALBENE, asa cum se vede pe aceasta fotografie de la NASA cu un avion care a luat foc pe pista in urma unui impact.
Flacarile exploziilor avioanelor care au intrat in turnurile gemene ale WTC la 11 Septembrie 2001 sunt ROSII, ceea ce indica folosirea unui EXPLOZIBIL (napalm) amplasat in avioane.


Fotografia urmatoare arata explozia unei bombe cu NAPALM, care dezvolta o temperatura foarte mare, capabila sa topeasca otelul. Observati identitatea culorilor exploziei bombei cu napalm si a exploziei avionului in turn.

Fara utilizarea unor bombe sau rachete cu napalm care sa explodeze la impactul avioanelor cu turnurile gemene, aceste avioane nu ar fi strapuns structura masiva de otel a turnurilor, caci avioanele sunt facute din aluminiu, metal usor si moale. Daca bombele nu ar fi topit structura de otel, avioanele ar fi ramas cu botul infipt in turnuri sau ar fi cazut jos pe strada dupa impact. Fotografia urmatoare arata structura de otel a turnurilor gemene la vremea constructiei lor. Este practic IMPOSIBIL ca un avion din aluminiu sa treaca prin aceasta structura de OTEL, decat daca otelul este topit in prealabil !!!

Pe fotografia urmatoare se vede clar inceputul exploziei DIRECTIONATE a bombei cu napalm INAINTE ca avionul sa intre in turn. Fotografia reprezinta o secventa dintr-o inregistrare video a impactului.Video al momentului impactului: http://www.letsroll911.net/images/Splitscreen% 20Low.wmv si http://www.letsroll911.net/images/Pip%20Low.wmv Pe o secventa a unei alte inregistrari video se vede bomba(racheta) cu napalm atasata pe partea dreapta a fuzelajului avionului, stralucind in soare.


In fotografia urmatoare se pot vedea bombe cu napalm de tipul MK-77 atasate pe aripa unui avion de lupta. Cu putine modificari ele se pot atasa pe corpul oricarui avion.

ESTE CLAR CA TERORISTII ARABI NU PUTEAU MONTA BOMBE CU NAPALM PE AVIOANE. ACEST LUCRU TREBUIE SA FI FOST FACUT DE MILITARI SAU DE SERVICIILE SECRETE PT. A CREA MOTIVUL INVAZIEI TARILOR ARABE. Echipa de teroristi arabi (posibil drogati sau hipnotizati) care s-a urcat in avioane a servit doar la acoperirea de tip “false-flag” a adevaratilor atentatori.

Dar oricum, nici explozia bombelor cu napalm nu ar fi fost suficienta pentru a provoca prabusirea turnurilor gemene. Au fost plasate dinainte pe structura de otel si multe alte incarcaturi explozive (cutter charges) care prin “taierea” structurii de rezistenta din otel au dus la prabusirea controlata a turnurilor.

Numai o explozie foarte puternica poate transforma betonul in praf !!! Combustibilul de avion arsese de mult in momentul in care au avut loc exploziile care au dus la prabusirea turnurilor.

Mica explozie din dreapta de la acest nivel apartine si ea unui “cutter charge”, binecunoscut de la demolarile controlate ale hotelurilor din Las Vegas .
Pe fotografia urmatoare se vede suflul exploziilor in linie ale acestor “cutter charges” de jur-imprejurul turnului, ceea ce a dus la prabusirea partii sale superioare si in final a integului turn. Sute de martori oculari au declarat pe Intenet ca au auzit explozii puternice inainte ca turnurile sa se prabuseasca.

Dar nu numai cele doua turnuri gemene au fost astfel demolate, ci si un alt turn alaturat denumit WTC 7, aratat in fotografia urmatoare, CARE NU A FOST LOVIT DE NICI UN AVION !!! Un profesor universitar de fizica de la o Universitate din statul american Utah dovedeste clar ca numai niste explozii controlate puteau demola turnurile.

www.physics.byu.edu/research/energy/htm7.html


Toate cele trei turnuri demolate fusesera achizitionate cu doar sase saptamani inainte de atacurile de la 11 septembrie de catre afaceristul american de origine evreiasca LARRY SILVERSTEIN, care a incasat ulterior de la firmele de asigurari mult mai mult decat investise in ele (in turnuri). A fost pentru el o afacere foarte rentabila. In cele sase saptamani el a permis probabil plasarea in secret a explozibililor care au provocat prabusirea turnurilor. Lacomia lui a fost insa atat de mare, incat nu s-a multumit sa demoleze controlat doar cele doua turnuri gemene lovite de avioane, ci si pe al treilea, WTC 7, care nu avea nimic !!! E clar ca el a conspirat impreuna cu factorii politici americani pentru a duce la indeplinire aceasta actiune. Impreuna au impuscat doi iepuri dintr-un foc: Larry Silverstein a castigat sute de milioane de dolari de la Asigurari iar guvernul american a “castigat” un motiv de razboi impotriva unor tari arabe foarte bogate in petrol.

DOVEZILE FOTOGRAFICE ARATA CA NICI PENTAGONUL NU A FOST LOVIT DE UN AVION BOEING 757, CI FOARTE PROBABIL DE UN MIC AVION MILITAR DE LUPTA TELECOMANDAT.

Gaura facuta in zidul Pentagonului este PREA MICA pentru a apartine unui avion Boeing 757. Schita urmatoare arata cat de mare este un avion Boeing in raport cu cladirea Pentagonului
Pe fotografia urmatoare se vad FERESTRELE RAMASE INTACTE in urma coliziunii cu avionul. Cum ar fi fost posibil sa ramana ferestrele nesparte la o coliziune cu un avion atat de mare??? Concluzia: Pentagonul NU a fost lovit de un Boeing 757, dupa cum sustin oficialii americani !! TOTUL ESTE O MARE MINCIUNA !!! Este suspect si faptul ca doar la cateva minute dupa impact, agentii FBI au descins si au confiscat benzile tuturor camerelor de supraveghere din jurul Pentagonului, inclusiv cele ale unor benzinarii -cu scopul evident de A NU SE VEDEA ulterior ce fel de avion a lovit Pentagonul. Numai un avion mic de lupta putea zbura aproape cu viteza sunetului, ca un glonte, pentru a face o gaura "curata" in zidul Pentagonului, fara a sparge ferestrele din jur.
Deci acum e clar ca atacurile de la 11 septembrie 2001 in mod logic NU au putut fi regizate si indeplinite de niste teroristi arabi inarmati cu cutite de plastic, ci de oameni puternici si foarte bogati care dispuneau de dispozitive militare pe teritoriul SUA -cu scopul de a crea FALSE motive pentru atacarea unor tari arabe bogate in petrol, care nu se aflau sub control american.

Intentiile adevaratilor criminali de la 11 septembrie au fost multiple, iata doar cateva:

* Justificarea atacarii Afganistanului si Irakului pentru preluarea controlului asupra resurselor petroliere si de alta natura ale acestora (Afganistanul e bogat in minereu de uraniu !!)

* Cresterea spectaculoasa a profiturilor industriei de armament. SUA cheltuieste IN FIECARE AN aproape 500 de miliarde de dolari pentru inarmare din buzunarul contribuabililor !!!!!!!!!! Dat fiind faptul ca demolarea turnurilor a constituit o operatiune de mare amploare din punct de vedere militar, e foarte probabil ca tocmai industria de armament americana sa fi furnizat dispozitivele high-tech folosite la atacuri si la demolari. (Stiati ca : FAMILIILE BUSH din Statele Unite ale Americii si BIN LADEN din Arabia Saudita AU FOST ASOCIATE LA CONCERNUL CARLYLE, CARE PRODUCE ARMAMENT ??!!! )

* Cresterea puternica a pretului petrolului, pentru obtinerea de profituri imense de catre companiile petroliere occidentale SI DE CATRE PRINTII ARABI AI PETROLULUI !!! Acum 5 ani pretul petrolului era de circa 25 $/baril, iar acum este de peste 60 $/baril, deci mai mult decat dublu !!! Asa ca, atunci cand platim peste 30.000 de lei pe litrul de benzina, e bine sa ne amintim ca pretul normal ar fi de numai 15.000 de lei. RESTUL INTRA PE NEDREPT IN BUZUNARELE SUPERUMFLATE ALE CELOR CARE AU CONSPIRAT PENTRU INITIEREA ASA-ZISULUI "RAZBOI IMPOTRIVA TERORISMULUI" -caci de la atacurile asupra turnurilor gemene a pornit acest razboi . Si daca si produsele din magazine vi se par prea scumpe, asta se datoreaza in buna parte tot pretului umflat al energiei, caci orice produs necesita energie pentru a fi fabricat si transportat catre magazine. DECI VEDETI CA ATACURILE DE LA 11 SEPTEMBRIE NE-AU AFECTAT SI NOUA IN RAU VIATA DE ZI CU ZI. Nu putem spune ca asta s-a intamplat doar in America, asa ca pe noi nu ne priveste. SI ROMANII MUNCESC DIN GREU ZI DE ZI PENTRU A LE UMPLE BUZUNARELE ACESTOR CRIMINALI INTERNATIONALI, care joaca pe ascuns si rolul teroristilor si rolul celor care lupta impotriva terorismului, doar pentru a crea in lume FRICA, care justifica pretul ridicat al energiei si cheltuielile uriase pentru inarmare - totul platit de catre oamenii de rand !!!

Fotografiile urmatoare dezvaluie prietenia intima dintre George W. Bush si printul Abdullah, care merg tinandu-se de mana... Ei si multi altii au beneficiat masiv de pe urma atacurilor de la 11 septembrie. Casele Regale arabe probabil ca au acceptat ca lumea araba sa devina sperietoarea terorista a Occidentului in schimbul dublarii profiturilor lor personale si asa imense, prin dublarea pretului petrolului.
Mai trebuie cunoscut si adevarul despre organizatia Al-Qaida: aceasta a fost infiintata si finantata de catre serviciul secret american CIA in timpul vechiului razboi din Afganistan, pentru a duce lupte de guerilla impotriva soldatilor rusi care ocupasera Afganistanul. Iata deci ca Al-Qaida lucreaza inca de atunci tot in interesul americanilor, atentatele comise de ea (sau de diverse servicii

secrete in numele ei) servind drept motiv pentru mentinerea trupelor de ocupatie in diverse tari arabe, in special Afganistan si Iraq. Casele regale arabe stiu si aproba acest lucru in mod tacit. Familia Bin Laden este una dintre cele mai bogate familii din Arabia Saudita, dublarea pretului petrolului facand-o si pe ea mult mai bogata decat era deja. Bineinteles ca americanii nu au nici un interes sa-l prinda pe Osama Bin Laden, atata timp cat el le face jocul.

In scurt timp va urma si atacarea IRANULUI, care insa va avea urmari extrem de grave pentru intreaga lume, datorita faptului ca Iranul detine arme de distrugere in masa, chimice si biologice, precum si rachete cu raza lunga de actiune care pot atinge orice tara din Orientul Apropiat si Europa. Cu putin timp inainte de “revolutia portocalie” din Ucraina, Iranul a cumparat de la fostul guvern ucrainean si mai multe rachete intercontinentale din arsenalul fostei Uniuni Sovietice !!!!!

In plus, Iranul beneficiaza de sustinerea Rusiei si mai ales a Chinei, cu care are un contract foarte important de livrare preferentiala a petrolului si gazelor naturale. Va puteti inchipui ce reactie va avea China dupa invazia americanilor in Iran si preluarea resurselor petroliere ale acestuia. China, care tinde sa devina in viitor cea mai mare consumatoare de petrol din lume cu cei peste un miliard de locuitori ai sai, va reactiona probabil violent IMPOTRIVA SUA SI A TARILOR CARE O SUSTIN, printre care si Romania. SUNTEM IN PERICOL DE A SUPORTA CONSECINTELE UNUI RAZBOI PE CALE SA SE MONDIALIZEZE. Dar conspiratorilor americani si arabi putin le pasa, ei sunt oricum in siguranta si chiar le convine un razboi cu China, deoarece, cu cat consuma China mai putin petrol, cu atat ramane mai mult pentru Occident, dat fiind ca se presupune ca resursele petroliere mondiale mai ajung doar pentru cel mult 30 de ani. Reactia Chinei va fi insa nimicitoare, caci dispune de rachete intercontinentale capabile sa poarte arme de distrugere in masa, inclusiv nucleare, care pot omori milioane de cetateni occidentali. Si aceasta se poate intampla foarte curand, caci invazia Iranului e deja pregatita si va avea loc probabil in martie-aprilie 2006. Motivul principal este acela ca Iranul, care este pe locul 2 in OPEC la productia de petrol, va deschide in luna martie 2006 o Bursa Petroliera proprie in care tranzactiile se vor face in Euro, NU in dolari. Americanii vor cu orice pret sa impiedice deschiderea acestei burse, pentru ca ea va duce la scaderea masiva a cursului dolarului american (la fel a facut si Saddam Hussein in 2002: a vrut ca petrolul irakian sa fie platit in euro in loc de dolari, de aceea Irakul a fost invadat sub pretextul eliminarii unor presupuse arme de distrugere in masa, care nu au fost gasite nici pana acum. Toata tevatura actuala cu programul nuclear iranian e doar un circ menit sa justifice atacarea Iranului - motivul adevarat e de ordin economic).

Iata si de ce: pana acum petrolul se vinde la bursele din Londra si New York NUMAI in dolari, ceea ce inseamna ca ORICE TARA CARE VREA SA CUMPERE PETROL TREBUIE SA CUMPERE INTAI DOLARI, CONTRIBUIND ASTFEL LA CRESTEREA CERERII DE DOLARI PE PIETELE MONETARE SI IMPLICIT LA CRESTEREA CURSULUI DOLARULUI IN RAPORT CU MONEDELE CELORLALTE TARI. Astfel, dolarul are o mare putere de cumparare si SUA raman o mare putere mondiala. DAR daca incepand cu luna martie 2006 orice tara va putea cumpara petrol din Iran in euro, atunci cererea de dolari va scadea brusc si de asemenea cursul dolarului va scadea foarte mult, lovind in plin economia americana. Chiar si unii senatori americani, cum ar fi republicanul RON PAUL, recunosc pe fata acest fapt. Dar oficialii americani nu vor sa se intample acest lucru, de aceea vor ataca Iranul probabil in martie sau aprilie 2006. CEEA CE VA SUPARA PE RUSI SI PE CHINEZI, CARE VOR RIPOSTA VIOLENT, GENERALIZAND PROBABIL RAZBOIUL SI EXTINZANDU-L CATRE EUROPA SI AMERICA. STATELE EUROPENE ALIATE CU AMERICA VOR FI CEL MAI GREU LOVITE.

Vi se pare greu de crezut? Si celor peste 3000 de oameni care au murit la 11 septembrie 2001 li s-ar fi parut imposibil de crezut daca cineva le-ar fi spus in dimineata acelei zile ca in cateva ore vor fi morti cu totii iar turnurile gemene vor fi complet la pamant. Cu siguranta l-ar fi declarat nebun pe cel care le-ar fi spus asta !!! Dar guvernantii criminali din America nu tin cont de ceea ce cred sau vor oamenii, ei nu tin cont decat de interesele lor si nu se sfiesc sa omoare propriii concetateni cu miile pentru a-si atinge scopurile murdare ! In ciuda faptului ca trambiteaza permanent principiile democratiei, ei nu au absolut nici un respect pentru cetateanul de rand, care e vazut de ei doar drept carne de tun si platitor de impozite.

DIN ACEASTA CAUZA E ABSOLUT NECESAR CA SI POPORUL ROMAN SA AFLE ADEVARUL DESPRE POLITICA AMERICANA, IAR ROMANIA, DACA SE POATE, SA IASA DIN ALIANTA NEFASTA CU STATELE UNITE. ALTFEL VOM SUPORTA SI NOI LOVITURILE DE RASPUNS ALE IRANULUI SI ALIATILOR LUI, FIINDCA AVEM MILITARI AMERICANI STATIONATI IN ROMANIA.

Iar in caz ca nu stiati, conditiile in care militarii americani au voie sa foloseasca teritoriul nostru si facilitatile puse la dispozitie inseamna practic O PREDARE NECONDITIONATA SI PE GRATIS a Romaniei dupa cum urmeaza:

1. militarii americani au voie sa introduca orice fel de material de lupta in Romania (inclusiv rachete nucleare !!!) FARA a cere voie in prealabil guvernului roman; Militarii americani si mijloacele lor de deplasare nu au voie sa fie controlate nici macar de politie.
2. Militarii americani au voie sa-si deplaseze convoaiele oriunde in tara fara a cere voie autoritatilor in prealabil.
3. Armata americana NU PLATESTE NICI O CHIRIE statului roman pentru ocuparea celor 4 baze militare si cumpara alimente si alte materiale LA PRETURI NU MAI MARI decat cele acordate armatei romane.
4) Militarii americani NU POT FI ACTIONATI IN JUSTITIE orice fapte ar face, inclusiv fapte penale (vezi textul Tratatului militar romano-american din decembrie 2005).
Oficialii iranieni au repetat in multe randuri ca nu vor lasa America si pe aliatii ei sa traiasca in pace daca Iranul va fi atacat si ca au pus deja la punct un sistem de contralovitura. Cu ce naiba am gresit noi, cetatenii de rand din Romania, ca sa fim implicati intrun razboi care nu este al nostru ???

Este evident ca presedintele Traian Basescu cu a sa AXA WASHINGTON-BUCURESTI-LONDRA a facut o grava greseala de politica externa, preferand, asa cum glumea el, “sa o suga mai degraba unui singur licurici mare (SUA) decat mai multor licurici mici (tarilor europene)”. Urmarile nefaste deja se vad: au inceput si in Romania amenintarile teroriste cu bombe si probabil nu e decat o chestiune de timp pana vor muri si oameni in atentate. Ar fi bine ca "teroristii arabi" si militarii americani
sa plece imediat si sa-si poarte razboaiele la ei acasa, nu pe teritoriul nostru !!! Viata si sanatatea noastra sunt mai presus de orice interes de natura economica.

Traian Basescu (si de fapt politicienii din toate partidele parlamentare) se bazeaza probabil pe faptul ca poporul roman nu stie adevarul despre actele criminale de la 11 septembrie 2001 si despre adevaratii autori. Daca poporul ar sti, l-ar condamna pe Basescu si pe toti parlamentarii pentru alianta cu acesti criminali cu pretentii de democrati. CAND POPORUL ROMAN VA AFLA ADEVARUL SI BASESCU VA STI CA POPORUL STIE ADEVARUL, EL VA FI OBLIGAT SA SE GANDEASCA LA RETRAGEREA DIN ALIANTA NEFASTA CU MILITARISTII AMERICANI SI SPERAM CA O VA FACE, SUB CONSTIINTA PRESIUNII POPORULUI !

ESTE NEAPARAT NECESAR CA ACESTE DOVEZI FOTOGRAFICE SA FIE PUBLICATE DE ZIARE SI TELEVIZIUNI INAINTE CA AMERICA SAU ISRAELUL SA ATACE IRANUL. Dar din pacate toate ziarele si televiziunile din Romania apartin grupurilor de interese care ascund adevarul despre pericolul la care suntem supusi... DUPA ACEEA VA FI PREA TARZIU, CACI SI ROMANIA VA FI IN PERICOL SA FIE ATACATA CU RACHETE PURTATOARE DE ARME CHIMICE SI BIOLOGICE ALE IRANULUI SI ALE ALIATILOR LUI. ACESTA NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU SI NU PUTEM PERMITE SA FIM IMPLICATI IN EL !!! ALTFEL VOM SUFERI PE NEDREPT CAND VOR INCEPE SA CADA RACHETELE PESTE NOI SAU CAND VOM FI SUPUSI UNOR ATACURI SINUCIGASE ! NU POPORUL ROMAN A AUTORIZAT ALIANTA CU MILITARISTII AMERICANI, ACEST LUCRU NU S-A FACUT PRIN REFERENDUM ! GUVERNANTII AR FI TREBUIT SA SUPUNA REFERANDUMULUI O ASEMENEA HOTARARE, CARE POATE PUNE IN PERICOL EXISTENTA A SUTE DE MII DE ROMANI IN CAZUL IZBUCNIRII UNUI CONFLICT DESCHIS.

*** Acest mesaj nu a fost facut pentru a crea panica. Dimpotriva, panica apare atunci cand oamenii se trezesc NE-AVERTIZATI si ne-pregatiti in mijlocul unor evenimente sangeroase. Acest mesaj a fost creat tocmai pentru ca oamenii sa nu fie luati pe nepregatite de evenimentele la care vom lua parte in viitorul apropiat. Ar fi bine ca fiecare familie sa-si faca o provizie de conserve si apa potabila pentru cateva saptamani -pentru orice eventualitate.O ALTERNATIVA SIMPLA LA "RAZBOAIELE PETROLULUI" -Energia gratuita !

Petrolul, aceasta materie prima pentru care se duc razboaie si mor sute de mii de oameni, nici nu ar fi necesar, caci exista o forma de energie in natura, practic "in aer", care este gratuita si care ar rezolva imediat criza energetica a omenirii. Sursa acestei energii este miscarea browniana cvasi-infinita a moleculelor care compun aerul, miscare care la randul ei este alimentata de Soare. DAR EXISTA O PROBLEMA CU ENERGIA “DIN AER” : CA SI AERUL, EA NU POATE FI VANDUTA, DE ACEEA SEFII MARILOR INDUSTRII ENERGETICE, PRECUM SI STATELE SI GUVERNELE LOR TIN SECRETA EXISTENTA ACESTEI ENERGII SI NU PERMIT DEZVOLTAREA APARATELOR CARE O CAPTEAZA PENTRU CA ACESTEA AR STRICA MAREA AFACERE A COMERTULUI CU ENERGIE CONVENTIONALA. BINEINTELES CEI CARE AU DE SUFERIT SUNT CONSUMATORII, CARE SUNT OBLIGATI SA PLATEASCA BANI GREI PENTRU CURENTUL ELECTRIC DE LA PRIZA, PENTRU BENZINA SI PENTRU ENERGIA TERMICA, CAND DE FAPT AR PUTEA AVEA PENTRU TOATE ACESTEA UN INLOCUITOR GRATUIT !!! Dumnezeu ne-a dat energie gratuita in jurul nostru cata nu putem duce, dar mai-marii lumii nu ne permit sa o folosim. Cu ce drept ? Sunt ei Dumnezei ca sa hotarasca ce se intampla cu viata noastra? Categoric, nu !!! Iata un exemplu de astfel de masina care capteaza energia gratuita din aer, masina numita THESTATIKA, care livreaza 3 KW la peste 270 de Volti. De mentionat ca o gospodarie obisnuita nu are nevoie de mai mult de 3 KW energie electrica, deci o asemenea masina ar putea livra curent electric gratuit pentru toata viata!!! Noaptea ar putea incarca acumulatorii unui automobil cu tractiune electrica, care ar fi a doua zi gata de plecare -fara benzina! Dar alianta nefasta a concernelor petroliere, a industriei militare care traieste din razboaiele petrolului si a politicienilor care le reprezinta nici nu vor ca oamenii de rand sa afle ca exista energia gratuita. Ziarele si televiziunile nu pomenesc niciodata de ea! Si cica exista democratie in lume si libertate a presei !...


Aceasta este masina THESTATIKA, care colecteaza energia gratuita si alimenteaza cu ea un bec urias. A fost inventata in anii `60 de elvetianul Paul Baumann. Un fisier video care arata masina in functiune se poate descarca la http://www.overunity.com/testatika/meth5.asf . De mentionat ca roata din mijlocul masinii se roteste singura, FARA a fi actionata de vreun motor. Daca ati primit acest material pe un CD, si fisierul video THESTATIKA se afla pe CD, nu mai e nevoie sa il descarcati de pe internet.

Dar Thestatika nu este singura inventie in domeniul energiei gratuite. Asemenea inventii au fost facute de la inceputul secolului 20 de catre multi oameni dar ele au fost SUPRIMATE de catre politicieni si marii industriasi care isi vedeau amenintate profiturile uriase. Iata doar cativa inventatori care au construit astfel de masini, in versiuni dintre cele mai diferite: Nikola Tesla, Viktor Schauberger, Hans Coler, John Bedini, David Hamel, Joseph Newman, Ed Gray, Henry Moray, Thomas Bearden. Nici una dintre aceste inventii nu a intrat in productie de serie pentru a servi bunastarii oamenilor, pentru ca cei care ne conduc si care detin puterea in lume nu vor ca oamenii de rand sa aiba parte de energie gratuita -caci astfel nu ar mai fi nevoiti sa cumpere energia si combustibilii de la firmele multinationale (care au preluat intre timp si afacerile romanesti in domeniu). Bineinteles, se pune si problema oamenilor din industria energetica si petroliera care si-ar pierde locul de munca in cazul introducerii pe scara larga a aparatelor care capteaza energia gratuita. Dar ei ar putea, dupa o foarte scurta reciclare profesionala, sa lucreze chiar in domeniul producerii acestor aparate, caci este nevoie de sute de milioane de "Thestatika" in intreaga lume!!!

Pentru moment trebuie doar sa devenim cu totii constienti ca marii industriasi si politicienii care ii reprezinta nu ne vor binele, ci doar vor sa obtina profituri cat mai mari de la noi ! Faptul ca arderea petrolului si carbunilor dauneaza naturii si provoaca incalzirea globala si destabilizarea climei nu ii intereseaza.

Acesta este adevarul !

[ Trimite aceasta pagina prietenilor sa afle adevarul despre atacurile de la 11 septembrie 2001 ]Care este parerea ta in legatura cu atentatele?
Versiunea oficiala a autoritatilor este adevarata
Versiunea oficiala a autoritatilor nu cred ca este adevarata.
View Result

Spune-ti parerea mai jos despre acest articol!
 
Comments:
Americanii si-o vor lua in curand ...
 
si-au darmat singuri turnurile dai in p*** m** de idioti cretini ...
 
auch, sincer nu cred ca va fi luata nici o masura, cel putin nu din partea poporului nostru. cine mai are timp si nervi in romania?!
 
Americanii nu au dreptate, 9/11 nu ar fi putut sa se intample decat daca "cineva" suficient de puternic si-ar fi dat acordul. doar ca mass-media a diseminat povestea care i-a fost bagata pe gat, si a scos in fata suferinta oamenilor ca sa isi suporte concluziile.
Cu toate astea, articolul asta e exagerat. pare scris de un fanatic care nu sta sa cerceteze inainte sa scrie. despre 9/11 si bazele americane din romania, nu am nimic de comentat, dar...
http://freeenergynews.com/Directory/Methernitha/Thestatica/index.html energia gratuita nu e asa gratuita... oamenii care zic ca o au nu vor sa o dea si altora, in schimb sunt foarte generosi cu cuvintele.
Recomandarea mea: cautati pe google, gasiti date in plus, comparati cu carti de fizica, carti de chimie, etc. si abia apoi acceptati textul articolului.
Altfel, veti fi la fel de lipsiti de informatie ca inainte de a-l fi citit.

Pe de alta parte, poate sunt un spion american platit cu banii vostri sa va dezinformez :)
 
mamaaa...mor de ras...... de multa vreme n-am mai ras asa...mai ales asta cu energia free e bestiala si mai ales cum dumnezeu ne-a dat noua energie gratuita :))
 
energia cauzata de miscarea browniana este intr-adevar inepuizabila, dar deosebit de mica, neglijabila, ca altfel atmosfera ar lua foc din cauza frecarilor moleculelor! E=mv^2 .. dar de cate molecule de aer avem nevoie pentru a ajunge la o masa decenta capabila de producere a 3kw?!
 
Hello ... nu vad rostul acestei discutii ...

oamenii aia tot sunt morti ,
oricine ar fi cel care a facut asta ,
pedepsirea lui nu ii va invia.
 
NU ESTI SANATOS TATICAAAAA!!!!!!! ti-ai pierdut atat timp dupa cai verzi pe pereti...ceea ce spui nu sta in picioare nici dupa primele 2 fraze...umplii netul degeaba
 
mai, ma tem ca ai scris artocolul asta cu o zi prea tarziu. bineintzeles, sunt multe pete negre in evenimentele de la 911. serviciile secrete americane au multe lucruri de ascuns, printre care shi propria incompetentza. mai marii lumii sunt bagatzi pana in gat in afaceri murdare shi grosul palmashilor sustzin toata comedia, etc...
insa nu prezintzi decat supozitzii sustzinute doar de trairi interioare shi de scrashniri de dintzi.
da, lumea ar putea fi un loc mai bun decat este, dar mishcarea browniana este totushi caldura noastra cea de toate zilele shi insushi Dumnezeu ne-a oprit sa o supraexploatam prin ceea ce noi am numit mai tarziu principiul al II-lea al trmodinamicii.
mai bine dai cu o mana de apa rece pe fatza shi ieshi sa te plimbi prin parc pana nu deturneaza rushii bomba meteorologica shi se duce vreme asta frumoasa.
 
numai oamenii inculti, superficiali, prosti, care le place sa fie condusi cred ca atacul de la 9/11 a fost unul autentic(parerea mea...)

dar daca nu ar fi oameni prosti pe cine ar mai conduce oameni destepti?

asta e legea firi, deci ma.. astia... voi, care va bateti daca a castigat steaua sau dinamo, va futeti pe un suc ca va e lene sa vreti mai mult, cei care va lasati prostiti de toti (complexati apropo...)labagii si tarfe proaste cu impresii de intelgenta - MA BUCUR CA EXISTATI ca numai asa pot face si eu bani in timp ce va dau la muie si credeti ca sunt cel mai bun lucru care vi sa intamplat.

Mesaj catre cel sau cea care a scris blogul:

Lasa-i in p mea de fraieri, ca daca oameni sunt prosti vor face tot posibilul sa ramana prosti crezand ca sunt destepti (e mai confortabil). Fi tu destept(a), ca sa ii faci pe ei, ca ei te-ar face pe tine, stai linistit(a).
Poate ai exagerat cu exemplul de energie gratuita, dar ideea este ca exista dispozitive de mult timp, exista si masini care merg cu energie solara de vreo 2,3 ani (watch discovery stupid people)
 
da...asha cum cele mai mari imperii ca cel romn,egyptean...au picat ...asha se va intimpla shi cu america
ii aprecieza pe iranieni...noi romanii sintem niste pupi....
asta o stiu shi de la bunicul meu
cei care atzi trimis asta ..trimitetzi shi pe la ziare sau posturi tv
poate afla shi timpitii astia de politicieni ai nostri
 
Teoria Conspiratiei :)

Cam asta se prezinta pe aici , sincer mi se pare putin exagerata , dar totusi cred ca undeva exista un sambure de adevar , oricum acest topic va ramane o intrebare de genul : "Au ajuns sau nu Americanii pe luna sau nu?" ... probabil se vor face documentare , si iar , ca si in cazul respectiv , nimeni nu va face nimic pt ca cei ce ar putea face ceva probabil se fac vinovati de alte "magarii". Cine stie ... poate odata se va afla adevarul , desi ma indoiesc ...
 
ma baieti eu cred ca este adevarat ce as scris persoana asta aici...si nu-mi pare rau daca se omoara aia intre ei, dar nu suport ca ne baga si pe noi intr-un razboi care nu e al nostru si care e pt interesele lor...cred ca este foarte adevarat ce se spune despre lupta pt petrol si de acolo pleaca si problemele noastre...cred ca ar trebui sa actionam in consecinta pt ca este viitoru nostru in joc.
desptul ca suntem marionetele unor politicieni inculti care se joaca cu viata noastra
pana mea..cred ca mi-am spus parerea suficient...cu toate ca mai aveam multe de spus de genu " bag pula in gura lor" ca destul si-o baga ei...futui!!!
 
eu cred tot ce s-a scris aici si nu pot sa zic decat un lucru:suntem niste marionete in mana unor nebuni egoisti si lasi!!!nush cum dorm noaptea aceste persoane,de fapt acesti monstrii
 
wow! era de ashteptat
 
uitati-va la LORD OF WAR! in principiu e vorba tot de evrei,putere,bani numai ca altele sunt mijloace(armele)
 
[QUOTE]
Anonymous said...
numai oamenii inculti, superficiali, prosti, care le place sa fie condusi cred ca atacul de la 9/11 a fost unul autentic(parerea mea...)

dar daca nu ar fi oameni prosti pe cine ar mai conduce oameni destepti?

asta e legea firi, deci ma.. astia... voi, care va bateti daca a castigat steaua sau dinamo, va futeti pe un suc ca va e lene sa vreti mai mult, cei care va lasati prostiti de toti (complexati apropo...)labagii si tarfe proaste cu impresii de intelgenta - MA BUCUR CA EXISTATI ca numai asa pot face si eu bani in timp ce va dau la muie si credeti ca sunt cel mai bun lucru care vi sa intamplat.

Mesaj catre cel sau cea care a scris blogul:

Lasa-i in p mea de fraieri, ca daca oameni sunt prosti vor face tot posibilul sa ramana prosti crezand ca sunt destepti (e mai confortabil). Fi tu destept(a), ca sa ii faci pe ei, ca ei te-ar face pe tine, stai linistit(a).
Poate ai exagerat cu exemplul de energie gratuita, dar ideea este ca exista dispozitive de mult timp, exista si masini care merg cu energie solara de vreo 2,3 ani (watch discovery stupid people)
[/QUOTE]

moaaa...bubuie inteligenta in tine. Si tu vorbesti de altii care se cred desptepti. Pai desteptu esti tu.
 
interpretarea e corecta,dar dezinformarea e politica americana care a stat la baza dezvoltarii a insusi americii. trebuiau sa mascheze [aprecierea nejustificata a dolarului] devalorizarea dolarului
 
americanii sunt profesori la inscenari cand este vorba de interesele lor ,e bine tot timpul sa vezi shi cealalata parte a lucrurilor.
Da cred ca Ben Laden nu se vrea a fi prins ,este un rau necesar pentru a tzine tensiune.adica vezi din satelit gaina ,,shi nu il potzi prinde pe Ben Laden ?,,Ohh nuuu ,,NU SE VREA ,al prinde .
 
mi se pare absolut penibil tot articolul iar dovezile sunt total neconcludente. ar fi in schimb un scenariu potrivit pentru urmatorul film al lui spielberg.
jenant..
 
........pareri ,nesiguranta,frica....ce putem face noi?
Filipeni 4:6,7
 
io va spun..cel mai tare rticol p care lam citit...o sa o belim..rau d tot
 
cat de curand trebuie sa ne asteptam la sfarsitu lumii THE END si acesta va va fi inceput de marile puteri
 
Apocalipsa 17:10,11...
 
hai frate s fim seriosi.....chiar credeti k o s fak nenea base ceva?? "traim in romania si asta n ocupa tot timpul":P serios aq...era ceva dubios in toata chestia asta q tentatu'...pacat totusi d oamenii nevinovati care au trebuit s moara pt k niste idioti sa-si faca jocul...
 
invatati , invatati, invatati sa fabricati arme si multe generatoare de energie din nimic----nostradamul a prezis un razboi mondial intre 2020- 2030--asa ca mai avem---si aveti grija sa nu calcati pe vreo mina anti persoana
 
in mare parte baiatu cam are dreptate,si daca americanii au facut asta sunt fututzi rau la cap.adik darami dar itzi omori oamenii tai!!!!nush ce plm au avut in cap dar ceva nu e in regula.chestia cu energia e cam sifilitica si basescu nu are "valoarea"de a se"desparti"de americani
 
tzeapa frate...mai aveti si altceva?? asteptam:))
 
despre noi, romanii.. o sa ne-o traga... pt ca asa suntem noi.. rabdam multe.. sespre americani.. niste satane!
 
un sambure de adevar tot exista in articolul asta, ramane de vazut care e acela! viitorul doar va da dreptate sau va contrazice! pana atunci, toate sunt supozitii! dar iar, daca n-ar fi nimic de ascuns, nu ar fi loc pentru supozitii!
 
Din pacate si daca ideea articolului cum ca atacul 9/11 a fost o inscenare si prezinta franturi de adevar, textul este prea slab si usor de demontat logic si factual de oricine interesat sa o faca. Ar fi totusi pierdere de vreme.

In fine, important este ca, oricare ar fi motivul urmarit de politicieni/grupuri de interese romane si americane, suntem in bataia pustii ca sa zic asa, cu posibilitatea sa fi afectati serios de urmarile deciziei de a avea trupe in Irak si Afghanistan in primul rand, si mai apoi ca stationarea trupelor americane la noi e neprofitabila si periculoasa.

Nimic nou sub soare, avem o cultura adanca de decizii luate aiurea, nu este evident ce ne iese noua din implicarea asta, pare ca doar pupam in fund si inchidem ochii la riscuri. Ca sa nu mai vorbim de constiinta sociala NULA! Un lung sir de 'i don't give a shit' romanesc.

Nu am pretentii de la un blog sa puna un articol super bazat pe ce s-a petrecut de 9/11, dar poate sa puna o opinie cu privire la existenta trupelor romane pe teritorii arabe. Sa-i cerem inapoi intai de toate! Indiferent de ce s-a intamplat cu turnurile, ce cauta ei acolo?
 
hmmm...am citit si eu acest articol si exista intradevar aceste grupuri de interese la nivel international care au in vedere protejarea industriei petroliere si acapararea cat mai multor terenuri irakiene,arabe si iraniene....insa restul articolului imi pare un pic exagerat in sensul ca am trecut de vremurile cand scriam sau spuneam despre cineva ca a facut ceva rau si era bagat in inchisoare fara o prealabila judecata.....asa ca cel care a scris acest articol trebuie sa vina cu probe....si cum asta este imposibil...ma tem ca adevarul insusi refuza sa iasa la iveala...cat despre faptul ca soldati americani se afla pe teritoriul nostru..intr-adevar ar trebui sa ne ingrijoreze in conditiile in care acestia nu raspund pt faptele lor...vezi cazul tep peter....gata ca plictisesc si nu asta era scopul meu...o seara de la superlativ in sus...ciao
 
E drept nu am citit toate comentariile, dar un singur aspect al articolului vreau sa il corectez: Domnule(Doamna) Care ai scris articolul eu cred ca e vorba despre resurse alternative de energie nu gratuite! Caci totusi traim intr-o lume asa de parsiva, si nimic nu e gratis nu? As prefera ca data viitoare cand mai primesc asa ceva sa fie bine documentat, in caz contrar sa ramana nepublicat si autorul sa se simta bine din partea mea ca el stie adevarul(nu zic ca anumite aspecte nu sunt adevarate) si ca a gasit surse "gratuite de energie" ca sa nu mai dea banii arabilor. Deci tot ceea ce cer e sa nu intrati in sfera ridicolului. Dati dovada de ratiune. Eu unul consider ca un articol informativ pe tema asta bine documentat nu ar fi facut astfel de greseli.
 
crezi ca intereseaza pe vreo cineva ce ai scris tu aici?romani si asa mor de foame si ei nu stiu cum sa faca sa-si mai plateasca datoriile si sa deie la copchi de mancare,daca mai citesc si astea cred ca se pisa pe ei de ras,nimeni nu o sa creada asa ceva pana cand nu vad fapte ca asa este romanul NECREDINCIOS dar sa speram ca vor deschide si ei ochi pana la urma.Razboiul asta si asa vine si multa lume nu si-l doreste dar din cauza unor prosti de la guvernare o sa se intample dar nu se stie cand o sa fie asta.Este bine ca ai scris asta dar sa speram ca nu este adevarat si sa nu ne facem griji.Eu imi voi trai viatza cate zile voi mai avea.
 
VRAJEALA...mai stiu eu un site care spunea ca telefoanele mobile sunt nocive, mai exact undele gsm...doar pt ca sa-si vanda produsele...care se refereau la stoparea efectelor nocive provocate de undele gsm...ceva de genul o placuta care ziceau ca poate fi pusa pe birou sau in buzunar si anuleaza efectele undelor gsm...asa si in cazul de fata...ce legatura are in p*** m** energia gratuita cu 11 sept...
 
aici is chestii reale dar care se cunosc de mult dar si chestii gogonate.Unde bate articolul asta??? Salvati poporul roman?asta e mesajul? HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Poporul roman e o sluga, politicienii is niste curve(TOTZI!!)iar mesajul articolului e degeaba chiar daca ar fi cat de cat adevarat desi mie mi se pare un pic gogonat , arata ca o chestie facuta la u npahar de alcool in care se spun chestii reale dar si multe aberatii! Concluzia mea??

AMERICANII SINT NISTE CACATZI,CU TOTZII!
VORBA CUIVA:" ROMANI ANEXATI SUA,SUA TERITORIU ROMANESC" si completez... dar inainte de asta omorati toti sugacii de parlamentari cu tot cu familii si neamuri macar sa fie o anarhie pe fatza si nu un furt cu zambetul pe buze,executat sistematic!A... si nu va faceti iluzii ca ar fi mai bine cu francezii sau stiu eu cu cine...dar din pacate neamul asta e moale de coloana sau mai bine zis nu are coloana vertebrala... tre sa se sustina de cate vr-o axa altfel e cacat pe el de frica...romani...BLEAH!
 
ba, ma lasi? si dupa aia scufita rosie a venit si i-a soptit lui bush sa atace afganistanul, irakul si apoi iranul, nu? teorii d-astea am mai auzit...valoarea lor? 0.
 
articol exagerat .. cu siguranta au existati si lucrari de cortina in atentate
sunt explicatii pt toate comentariile pozelor din articol !!!
 
De-a lungul Istoriei,noi,romanii am dat dovada de multa vitejie,cinste,onoare...!Pa dracu!Am fost oportunisti,lingai,tradatori,intr-un cuvant Jalnici!Cititi istoria printre randuri,cu spirit critic,si o sa vedeti adevarul!Romania a fost Mare cand a fost de partea celor mari!Se pare ca acu ne-am pus iarasi curu intr-o barca mare si le dam cu tifla celor care merg cu barci mai subrede!C"est la vie,toujours parchive!Ce dreacu sa facem,sa ne pisam toti contra vantului?
 
bai...deci....nu zik k nu o fi adevarat da....credetzi k o sa iasa ceva din comentariul asta??dak nu-l datzi la ziare tot degeaba....orikm nu mai fitzi atat de dramatici k lumea aja a fost sa fie...cu prosti si proaste....cu curve si poponari....cu criminali si pedofili.....si....in concluzie....u c potzi sa faci????mai bine nu mai da fapt de interes pt astea si vezitzi de treaba ta....du-te ia la muje in continuare....dute sugi pwla....continuatzi viatza ta de kkt....eu cel putzin tot viatza mea o am cu articolul asta sau fara....
 
PS: nu uita sa vii si la mine satzi dau muje dup c te dramatizezi cu art. asta....sau bagi curu` la bataie....te duce kpu` skapi....nu te duce suji pwla si gt:)
 
cine l-a asasinat pe JFK?
au aselenizat americanii?
Roswell anyone?
teorii interesante la un pahar de vorba, dar doar teorii.
inversunarea cu care este scris articolul ii sterge din start orice urma de obiectivism. cel ce a scris articolul este probabil un isteric paranoic, genul de oameni pe care ii vezi pe la televizor ca au inventat captatorul de energie cosmica care iti creste contul in banca.

A auzit cineva de lama lui Occam?
 
ciat : Numai un avion mic de lupta putea zbura aproape cu viteza sunetului, ca un glonte, pentru a face o gaura "curata" in zidul Pentagonului, fara a sparge ferestrele din jur.Serios ? daca ar fi fost un avion capabil sa zboare cu viteza supedrsonica geamurile nu ar fi ramas intacte ba chiar dimpotriva ... s`ar fi spart toate din pentagon ... dar tu vb in nestire de cauza ... bine ca si eu sunt de parere ca a fost manarie a americanilor ... dar aici ai exagerat :)
 
S.F. ... totusi am cam ras .... si inca foarte mult ... chestia cu energia gratuita e cea mai mare tampenie din blogul asta ... energie alternativa exista insa la exploatare la 96% din alternative randamentul este sub minima acceptabila de 25% ... deci(consumi mai mult decat produci)... vrrooomm ca tot pe benzina o sa stam.
Cat despre documentarea in prealabil ... nestiinta + paranoia .
Exact ca si cu tel mobile ... microundele iti afecteaza creierul ... nu te mai expune ... fa-ti rezerve de apa de maine si inchide-te intr-un beci ca nu cumva sa te atinga radiatiile "gsm" =))
 
ai sa va mai zik ceva .... in caz ca nu stiati SUA are unb super sitem radar ... NORAD ... care in data de 9 11 a fost "oprit la oridinele nuj cui mare pacolo" pentru ca aveau de desfasurat niste "teste" daca acel sistem ar fi fost operational 9 11 nu s`ar fi intamplat niciodata
 
[QUOTE]ai sa va mai zik ceva .... in caz ca nu stiati SUA are unb super sitem radar ... NORAD ... care in data de 9 11 a fost "oprit la oridinele nuj cui mare pacolo" pentru ca aveau de desfasurat niste "teste" daca acel sistem ar fi fost operational 9 11 nu s`ar fi intamplat niciodata[QUOTE/]

Banuiesc ca tu ai apasa utonul sa distrugi un avion care poate ca are probleme de navigatie si a ajung deasupra new yorrkului ... mda...
 
Eu stiam chestia asta inainte de a o scrie gasca asta..:P.....blablabla...oricum i mi bag p... in americani
 
Ma fratilor prin cate razboaie am trecut noi Romanii?...si inca existam...trecem noi si peste asta...MWAHAHAHAHAHA.....ca oricum nu avem ce face.
In legatura cu asta care o scris ..SANATATE SI VIRTUTE...Noi sa fim sanatosi :))))))
 
AAAA si inca ceva;
Inca o bere va rog !!!!!!!
 
geeeee....
argumente pro si contra?
cu parerea vad ca va stiti...
samd
 
problema este ca sunte prea slabi si mistuiti de problemele noastre finaciare si de viata noastra ( adica sunte ffffff egoisti mai ales noi romani) incat nimeni nu va lua atitudine iar singura nostra cale ar fi o greva de consum : daca intr-o singura zi nu s-ar consuma petrol benzina curent electric etc s-ar crea un haos de neimaginat in lumea lor a celor care conduc lumea o singura zi de greva de consum !!!!!!!!!!!
 
Acum vreo sapte ani o colegha de liceu imi spunea ca a citit intr-o carte ca lumea este condusa pe ascuns, fara stirea noastra, de celmai mare terorist al tuturor tumpurilor. Nu am crezut-o atunci. Credeam ca fabuleaza. Acum ma intreb daca acest "conducator" nu este chiar bush. Poate ca lumea araba a vazut de ce sunt in stare americanii si de-asta au facut ce au facut. Este cert ca la mijloc nu sunt acte de terorism ci anumite interese. Nu am incredere in americani si nu sunt deloc de acord cu faptul ca romanii ii slavesc atat. Trebuie oprita aceasta colaborare cu SUA.
Si inca ceva: SUA este pe locul I in lume la epuizarea resurselor naturale. Nu este un exemplu pt nimeni.Este doar un taram al haosului in care istoria nu isi are locul.
 
Acest asa zis "articol", o alta piesa de rahat a mentalitatii paranoice, nu arata decat lipsa de ocupatie a unor personaje cu valente de jurnalisti.
Urmeaza asasinarea lui Hoffa, adevarul despre rastignirea trucata a lui Isus...si alte chestii de gen.
Mitzy si Kiki, doar ei sant cei ce detin adevarul absolut !
 
Cam dubios dar posibil real! Stai linistit...chiar dak asta e adevarul sau nu, adevaratii vinovati stiu sa-si pazeasca spatele unul altuia!!!!
 
Pe dracu.... bullshituri tipice de tari ca a noatra. SUntem atat de rosi de invidie incat acceptam o teorema a conspiratie, care s eintinde pe 10 pagini, decat sa acceptam adevarul SIMPLu pe care multi am vazut o live. Ce napalm..ce culoare, fiti seriosi. In photshop va fac in 3 minute tot ce vreti...


9/11 s a intamplat pentru ca americanii nu si au dat osteneala pe plan extern,si au permis unor grupuri ca al queida sa exista.

TREBUIAU SA BOMBARDEZE AFGANISTANUl cu 5 ani in urma, si nu ar mai fi fost teroristii astia.

Daca ar fi mers in Iraq cu 10 ani in urma, in loc s o apere, saddam ar fi fost de mult omorat de populatia irak ului.


VOi aparati teroristii aia care tau beregatele unor oameni inocenti care au mers sa lucreze.

V as vedea eu ce parere ati avea daca cineva din familie ar fi rapit de un rahat de terorist si ati vedea live cum il omoara.

Teroristii nu s oameni sunt animale, asa cu mmajoritatea arabilor traiesc in neandertal. Ia vedeti cum se comporta in tara lor, cu femeile copiii..se mananca intre ei... da i naibii pe toti, Bomba atomica pe ei,a s zice, dar asta m ar face sa fiu ca ei...
 
Hai mai lasati prostiile. Adevarul e pe undeva pe la mijloc. Evident ca poti sa te legi de tot felul de detalii care ar putea cauza anumite actiuni. Ne vedem aici in 1 mai si daca SUA nu a atacat Iranul poate mai schimbi un pic din teoria asta.
 
@autorul: esti idiot frate. medicatie iti mai trebuie
 
Da, noi am banuit, s-a vazut cu ochiul liber ca ceva nu era in ordine. Am spus de atunci.
Noi ducem o viata mizerabila, si foarte grea si altii se inbuiba de gandesti ca au 10 vieti. S-au s-a descoperit cumva si viata vesnica si noi nu am aflat?
Dumnezeu ne-a lasat cu tot ce ne trebuie, iar unii nesimtiti de criminali, ne fura viata
 
Chiar daca articolul este cam bombastic scris prin unele parti, din pacate e totul adevarat, si se stie de mult. Mai cititi si voi, cei care nu stiati si care va mai indoiti, de pe altermedia sau alte siteuri, adevarul despre despre cei care ne conduc si cam ce fac ei. O sa va lamuriti. E cazul sa deschideti ochii, ca timpul nu prea mai are rabdare.
 
Articol stupid. Auzi energie gratuita! La gradi ar merge dar aia nu stiu sa ceteasca. Penibil.
 
Bah teoria mea...dupa ce am stat si le-am analizat pe ale voastre (care fara suparare, sunt total pe dos! TOATE!) este ca ar trebui sa stati putin si sa va ganditi la urmatoarele cuvinte cheie (ce inseamna si ce legatura au ele!): O.N.E. (One Nation Earth), francmasoneria, Priory of Sion, Razboi, carti de credit, bani, controlul informatiei, controlul resurselor. Ganditi-va bine ce face-ti de acum incolo! Cauta-ti orice material despre orice punct si sta-ti si cititi cu atentie...si reflectati, caci altfel n-are nci un rost! Reflectati, ganditi si actionati! Altfel va fi mult prea tarziu! "Pirahna said... Hello...nu vad rostul acestei discutii...oamenii aia tot sunt morti, oricine ar fi cel care a facut asta,
pedepsirea lui nu ii va invia." Aici tin sa te contrazic! Fara suparare dar daca se face ceva in privinta asta, intradevar nu-i inviem pe cei dragi, DAR ii putem reinvia pe cei ce au fost odata cu noi! Exista undeva in Romania o persoana foarte ambitioasa! ce-i drept...intr-un mod mai ilegal, dar toate informatiile care trec prin SRI trece si pe la el! Sistemul informatic e supravegheat 24/7 de catre el! Ganditi-va ce informatii ar avea! Doar ganditi-va! El e conducatorul unei mici grupari numita "arhanghelii" daca vreti va pot si da adresa lui de mail...slabe sanse sa va raspunda! se foloseste de "sistem" ca sa poata face ceea ce face!ratboi2001@yahoo.com ... asta e adresa lui...cautati-l...poate va mai desteptati!
 
Ma da proshti sunt cei ce cred articolul asta.

Toata povestea de WTC e scrisa in acelashi ton cu energia gratuita. Fabulatzii.

De parca daca v-ar fi spus ca flacara cauzata de racheta X era albastra atzi fi fost voi in stare sa il contrazicetzi.

Ma uit in jurul meu shi cand vad ca de proshti shi creduli sunt unii nu ma mai mir cum se voteaza in Romania.
 
Totul face parte dintr-o conspiratie f mare...intradevar la prima vedere tragi concluzia k si-au daramat turnurile pt a incepe razboiul dar defapt se urmareste world domination...sau programul STRICT SECRET "The New Horizon" Totul trebuia sa inceapa de undeva...adik 9/11 ---Ganditi-va k noi nu stim nimic din ce gandesc sau discuta guvernele si oricum nu avem ce sa le facem!!! Asa k cine a facut Matrix a fost baiat destept by Paskal
 
Totul face parte dintr-o conspiratie f mare...intradevar la prima vedere tragi concluzia k si-au daramat turnurile pt a incepe razboiul dar defapt se urmareste world domination...totul trebuia sa inceapa de undeva...adik 9/11 ---Ganditi-va k noi nu stim nimic din ce gandesc sau discuta guvernele si oricum nu avem ce sa le facem!!! Asa k cine a facut Matrix a fost baiat destept by Paskal
 
chear daca da, nu prea ma intereseaza atata timp cat nu-i la putere un cacat cu ochi care-si citeste foitele electorale scrise de masa pt ca nu-i in stare sa lege doua cuvinte
 
Un ceva adevar,sigur ca exista.Istoria intr-un fel se scrie ,altfel este invatata si din pacate cateodata complet diferit stau lucrurile.Von afla poate peste cativa ani sau poate noi ca si generatii care am trait aceste schimbari mondiale,nu.
Pana una alta hai sa incercam sa traim din plin fiecare zi,ca si cum ar fi ultima si...sa nu ne para rau!
 
Ce dume de cacat!
 
pentru cei care nu cred macar 20% din articol sunt niste idioti si mai presus de toate sa fie ferm convinsi de faptul ca ei nu sunt altceva decat niste simple cifre pe foi de hartie care sunt aruncate la cos.suntem niste statistici si e clar faptul ca viata noastra e controlata de undeva de sus de cativa insi'mai norocosi ".suntem prea mici in fata unor interese atat de mari asa ca ne stresam degeaba.au prea multa putere ca sa putem face ceva
 
se intelege interesul americanilor pentru ocuparea unor tari bogate in petrol si capacitatea lor de a regiza anumite evenimente folosite drept pretext, insa de aici si pana la un razboi global mai e cale lunga. in primul rand nu prea cred ca au americanii interes sa se ia la tranta cu china. in caz ca nu stiai, numarul ofiterilor chinezi il egaleaza pe cel al intregului efectiv al armatei americane si deocamdata nimeni nu e asa cretin incat sa atace o tara dotata cu arme de distrugere in masa, chiar daca si respectivu presedinte are controlul unor astfel de arme. poate ca nu ii pasa de 'carnea de tun' ca sa te citez, dar o tara facuta varza nu mai are ce profit sa iti aduca si asta se intampla cand adversarul raspunde cu o forta cel putin egala.miscarea browniana... ma, asta trece langa multe alte descoperiri cum ar fi energia de punct 0, dar daca e sa ma iau dupa sursa asta de energie inepuizabila a ta, si dintr-o nuca poti sa faci un bec sa arda... exista energii alternative, unele mai ieftine, altele mai putin daunatoare naturii, dar introducerea lor brusca ar destabiliza complet economia si atunci sa vezi razboi. prezentarea 'dovezilor' despre explozibili si napalm e si ea cam exagerata. cum sa pui atata explozibil in doua dintre cele mai intens folosite cladiri ale new york-ului si sa treci neobservat? ca sa faca chestia asta in primul rand trebuiau sa dezgoleasca structura in sute de puncte pe mai multe niveluri si asta sigur nu trece neobservat. oameni destepti ar fi facut asta si sigur nu au carat atata amar de explozibil in sacose. e imposibil ce zici tu.
i-au hipnotizat pe aia zici? mai,nu stiu acuma, am vazut si eu the manchurian candidate(apropos de hipnotizat) si e intr-adevar un film cutremurator dar e totusi un film...
daca vrei sa salvezi lumea de la poluare, iti spun eu ce poti sa faci, nu arunca gunoaie de-aiurea, da la reciclat tot ce poti da, mergi cu bicicleta si foloseste curent atat cat ai nevoie. iar ca sa salvezi lumea... tre sa scapi mai intai de oameni, ca de cand au aparut ei, numai dezechilibre au produs :)) sau mai bine stai calm si fa cat de mult bine poti cu ceea ce ti-a dat dumnezeu. peace
 
asa este. aveti perfecta dreptate.
 
haideti sa fim seriosi, noi nu vom putea fi in stare sa ne rasculam niciodata impotriva unei idei sau a unei decizii care ne afecteaza pe toti. sincer americanii astia nu mi se par decat un popor de ignoranti prosti si obezi, care nu au o cultura si o identitate a lor, dar care detin TEHNOLOGIA si astfel isi permit sa faca tot ce vor. acum revenind la oile noastre chestia asta cu iesirea romaniei din alianta nefasta(ce-i drept) cu sua mi se pare cea mai mare aberatie pe care am citit-o vreodata. pana o sa explodeze mamaliga la noi mai e mult . chiar zilele astea ma uitam la teveu si am vazut ce se intampla in franta...scuzati-ma da alora cind nu le comvine ceva pai fac revolutie nu gluma, pentru ca isi cunosc drepturile si interesul nu ca noi.

dr_lecter
 
vezi mai documenteaza-te ca din cate stiu doar un turn din turnurile gemene a fost asigurat asa ca mare afacere n-a facut si asta cu asigurarea o stiu din sursa sigura :) asa ca dume peste dume

inainte de a scrie ceva vezi sa ai ceva la mana :) adica dovezi daca stii ce-s alea :)
 
China acum doi ani avea o populatie oficial de 1.680.000.000 locuitori si probabil undeva in jur la 400.000.000 de locuitori ilegali(neinregistrati din cauza politici de control natal in vigoare in china)
... deci acum doi ani batea la 2.000.000.000
~1/3 din planeta!!!
 
Nu cred ca vor crede toti povestea aceasta...Multa lume va crede ca este o minciuna scormonita de vreun partid, care nu doreste alierea Romaniei cu SUA.
 
SF de mana a doua
 
Haha, intodeuna i-am urat pe idoitii de americani inculti...dar asta e prea mult! Anyway, articolul asta MAKES U THINK...BIG TIME, si e plauzibil tare.
In fine, bravo pt cel care l-a facut, oricine ar fi el / ea...(poate il dai si mai departe, mai "sus" in ierarhie undeva)
Despre energia gratuita, ma rog,asta e alta discutie
 
offf ce prostie....mi am pierdut 10 min din viata sa citesc cacatu asta....unii chiar se cred clarvazatori....
 
nimic nou aici e deja poveste veche.

http://www.letsroll911.org/
 
oricum americanii-s de vina ! Futu-i in gura sa-i FUT ! ! !
 
mi se pare ciudat ca acest gen de articol si aceste dovezi nu s-au auzit decât în România...cel putin în tara în care traiesc,nu s-a auzit nimic de genul acesta si face parte din Europa, este deci un fel de adversar al Americii.Nu mias permite sa spun ca acest articol e adevarat sau nu pentru ca nu poti fi sigur de nimic in vremurile noastre...
 
Misto articol...nu mai pot de ras...ce napalm ma? pozele astea sunt trucate...eu am vazut live la tv pe 11/9 si flacarile alea nu erau asha de roshii si orikum asta se poate vedea si in inregistrarile kre se dau de atatea ori pe Discovery channel si alte programe...e adevarat k unele lucruri din articol sunt adevarate...americanii sunt toti urmasii sclavilor veniti din Africa...Bush e un evreu imputit...sa-mi bag pula in America si in toti evreii de pe planeta asta...dak termina hitler exterminarea lor era bine....
 
scuze k nu am pus cenzura :)) dar orikum nu sunt minori kre sa citeask articolul asta asha k...
 
http://video.google.com/videoplay?docid=-2023320890224991194

ca sa vedeti filmul evenimentelor...
 
Mai nene nu ma consider ca as fi in stare sa discut probleme nationale si internationale dar in cea ce priveste raul poporului nostru inseamna ca ar trebui sa facem si noi OAMENII un razboi in care sa le aratam tuturor celora care ne desconsidera ca nu suntem asea prosti cum ne cred. sI in legatura cu bombe, atacuri, etc sunt inevitabile si in tara noastra.
Asta este ei ne dau galusca iara noi o inghitim. Cam asea ar trebui sa stea treburile cu toate guvernele din lume iara atacul Iranului de catre americani Hmmmm:) este inevitabil.
 
eu personal m-am cam saturat de americanii astia....toata ziua americani in sus, americani in jos....si cel mai rau e ca ne-am bagat si noi intr-un razboi care chiar NU ne priveste (razboiul din Irak)....sper sa nu pronim si spre Iran....
 
cine plm le mai inventeaza si pe astea ?
 
Daca vreti cu adevarat o parere obiectiva va recomand un documentar aparut cu ceva timp in urma ( documentar realizat chiar de catre americani ;) ). Nu mai stiu exact numele lui .... insa puteti incerca sa cautati ceva de genul "911-true story"
 
pana nu si-o fura rau americanii nu se lasa.in vietnam si-au cam luat suturi,in afgan la fel... pana nu ii arde careva la ei acasa nu se potolesc.ii mananca-n c** rau de tot
 
mdeah...acest articol poarta amprenta dupa parerea mea organizatiei Noua Dreapta...nu zic ca e un articol rau dar cum teoria conspiratiei e in floare nu ar fi singura teorie!zic teorie din cauza faptului ca toate probele sint relative...desi sint perfect de acord cu parerea ca americanii si au darimat singuri turnurile nu inseamna ca aceasta teorie este neaparat cea reala.am vazut citeva documentare legate de acest subiect unul dintre ele(cel mai bun) realizat de michael moore care mie personal mi se pare un tip foarte destept insa in acel documentar autorul incearca sa prezinte faptele si lasa telespectatorii sa analizeze faptele prezentate!consider ca autorii acestui text ar trebuii sa urmeze acest exemplu si sa invinuiasca mai putin...
 
.....mare parte din ceea ce s-a scris e f adevarat....la cata tehnologie detzin americanii cred ca era aproape imposibil sa se intample ceea ce a afirmat presa din intreaga lume:AL-Qaida vinovatul actului ce a bagat america in doliu...!!! In plus, familia bush a facut avere inca din al 2-lea razboi mondial din vanzarea de arme shi de tot felul de produse(aveau fabrici de camioane in Germania , folosite de nemti pt a transporta tunuri, armament, etc.)....shi culmea-culmilor, au primit dupa razboi shi despagubiri de la statul american in valoare de aprox. 1 mil. de dolari reprezentand pagubele produse de americani shi aliati asupra fabricilor cu propr. americani din germania....

Sa nu uitam ca ABSOLUT TOTUL se rezuma la BANI..!!....

Ce sa va mai zic...ca la capitolul propaganda, Ceausescu a fost mic copil pe langa guv.american...inclusiv dezinformare( nu e nici o revista americana care sa nu aiva macar o juma` de pagina de propaganda, gen:,,We are the best``)....etc.....

Cat despre protectia poporului american....imi vine sa rad .....au pagube calculate in fiecare teatru de razboi...ca sa nu mai zic de grenadele cu uraniu saracit care au fost fol de militarii americani , shi care s-au imbolnavit in urma ,,transportului`` acestora de leucemie... dar asta e..suntem din natzie niste lasi shi egoisti, curve, shi ne place sa pupam in cur pe altzii...asa-i romanu`..!!!!
 
interesant....si credibil....good work pentru cei care au scris!
 
faza cu napalmu' e depasita..
ia cititi in dictionar:
http://napalm.vocabular.ro/wordSearch.php?view=views/wordSearch.xsl&PHPSESSID=e13099986edabeca54b40783839b351f
zice k napalmu' e Substanţă cu aspect gelatinos, compusă din săruri de aluminiu, din acizi grasi etc., care, în amestec cu benzina, serveste la fabricarea bombelor incendiare. - Din fr., engl. napalm.
Sursă : DEX'98 (48953)
deci putea sa se formeze de la aluminiul din care e facut avionul in combinatie cu benzina
daaah!
 
Cred ca asemenea articole prind in romania din cauza ca am trait juma' de secul sub rushi si ne-a imbolnavit comunismul de scenarita cronica-acuta. Numai niste minti bolnave pot sa-si inchipuie ca oemnii aia si-ar fi facut-o singuri cu mana lor in halul asta. Mass-media e intr-adevar o putere la ei, si daca at fi fost ceva adevarat, Bush ar fi fost deja demis pana la ora asta... zvonistika si scenarita se misca bine in romania - ca si la meciul rapid-steaua...cu scenariile ca ne-ar fi lucrat altii...in fine..bbaahh..articol impanat cu 2, 3 argumente reale (criza energetica,..) in rest..de aiurit copii de 16-18 ani fara prea multa educatie...
 
PS..cat despre faza cu energia din aer...e tare de tot..-;))) daca e sa o luam asha..universul e plin de energie...
 
americanii sunt niste distrusi.. se omoara intre ei pt putere si bani.. yack>:P
 
Cred ca adevarul e undeva la mijloc. Nu cred ca si-au dat chiar singuri turnurile jos, dar probabil stiau de faptul ca o sa fie atacate si au "dat o mana de ajutor" teroristilor.
Faza ca teroristii erau hipnotizati la bord este o aberatie colosala.. Amintiti-va de familiile victimelor care au fost sunate de rudele tinute ostatici la bordul avioanelor... sa fim seriosi... REPET: ADEVARUL E UNDEVA LA MIJLOC, poate usor spre articolul asta..
 
Mdea.... TEORIA CONSPIRATIEI... Mai oameni buni fiti realisti... articolul ala e o vrajeala buna...
Nu spun ca americanii sunt curati... De meritat o meritau (dar nu in modul inuman cum a fost acela)
 
lol ce kkt... care o sa fie urmatoru articol ?
sa ne ridicam noi romanii cu furcile si sai ardem... fitzi bah seriosi... stie toate lumea k americanii se pisha p toti si ki doare la pwla d noi , da ce dreaq sa le faci?
 
bullshit conspirationist... asta e
 
imi vine greu sa cred...sunt acuatii foarte grave la dresa americanilor...
 
Bai oameni buni, voi vedeti aici doar niste poze care pot fi foarte simplu trucate. Ziceti ca a fost o bomba doar pentru ca stralucea o parte din avion?
Acest "material" pentru ca nu poate fi numit documentar tine doar sa arate cat de creduli pot fi unii oameni. Daca ziceti ca e asa usor sa atasezi bombe avioanelor comerciale,atunci de ce nu e usor sa truchezi o poza, sa adaugi niste efecte.
Apropo pozele cu bush si arabul acela sunt chiar hilare. Daca ma intalnesc cu un arab inseamna ca sunt terorist =))
Oameni, treziti-va e doar un material de contrabanda!!!
 
eu cred ca fiecare are "argumente" sa-i convinga pe unii si pe altii ca de fapt ceilalti sunt vinovati. intreabrea mea este.... VOI ridicati o hartie de pe jos daca a aruncat-o altcineva? sau asteptati femeia de serviciu. ei bine... atunci GURA!
 
Nu mi se pare deloc relevant o data ce dovezile sunt niste afirmatii confirmate de cine stie ce "sursa".Apreciez intentia de a da adevarul la lumina dar nu se poate crede asa ceva.Evident ca sunt grupuri de interese dar eu sunt fern convins ca ca nu se incearca decat o politica impotriva lui Traian Basescu.....Dupa un asemenea articol poti crede ca maine vine Putin la putere in America,,,,,O aberatie....Cat despre energie gratuita sa nu mai vorbim, nimic nu se da pe gratis, totul costa..........TRE SA FII FRAIER SA CREZI ASA CEVA
 
incredibil ... dar este chiar adevarat?
 
un lucru e cert...ce s-a intamplat cu turnurile si mai departe cu Pentagonul e suspicios...daca era un lucru atat de clar si evident ca varianta celor care au "anchetat" cazul, nu mai erau dubii ca acestea si intrebari fara raspuns.adevarata problema este ca toate acestea creaza stari de tensiune internationale care la un moment-dat vor provoca o reactie.sa speram ca acea reactie va fi una mai degraba subtila decat raportata la nivelul de inarmare al natiunilor implicate.cu romania buba sta in toata organizarea sistemului de putere...acolo unde tara se conduce la nivelul ideilor!...la momentul de fata perspectiva romaniei este nu sa rupa "alianta" cu SUA si sa fie ea mai "altfel" ci sa se orientaze si sa se informeze temeinic care dintre parti este cea"buna".La nivelul realitatii Romania vazuta cu tot patriotismul si cu toata dragostea pe care i-o purtam nu se afla nici macar pe-aproape de a influenta in vreun fel mersul lucrurilor in lume, este o voce in tacere...trebuie mult prea mult entuziasm si mult prea multa fervoare, ca sa nu mai vorbim de creier...chestii pe care cei care NE reprezinta NU le au.Asa ca ramane doar sa ne traim viata si sa vedem ce va sa vie.Iar chestia cu energia gratuita...nu numai miscarea browniana este o sursa de energie...ideea geniala...(pe care mi-o asum) ar fi descoperirea si folosirea pas-cu-pas a energiilor pe care le avem(soare,vant,maree) si care sunt epuizabile in n ani.iar apoi dupa ce vom sta noi la adapostul acestor energii...hai c-om avea timp in acei n ani sa vedem cam cum s-ar putea amplifica miscarea browniana...nu mai visati prieteni...realitatea e de fapt foaaaarte relativa...
 
Numa prostii bah... Cum zice cineva mai sus, argumentele astea se vede ca-s varza dupa primele doua fraze.
 
"Nu am incredere in americani si nu sunt deloc de acord cu faptul ca romanii ii slavesc atat. Trebuie oprita aceasta colaborare cu SUA."
PAI MAI DRAGA NU STIU CE-TI IMAGINEZI CA DACA STAI SUB CERUL LIBER NU TE PLOUA.ATAT TIMP CAT ITI MERGE BINE TACI DIN GURA.MI SE RUPE CA LA PUTERE ESTE UNUL SAU ALTUL ATATA TIMP CAT TE DESCURCI,.CE DACA LE SPUNE AMERICANI?SA NE DOARA IN COT CA AU BAZE MILITARE LA NOI IN TARA.DACA VIN BANI!CREZI CA UE ITI DA MAI MULT DECAT BUSH?IN NICI UN CAZ........MAI BINE MA DAU PE RUSIA DECAT PE UNIUNEA EUROPEANA(CARE DE ALTFEL SARACESTE PE ZI CE TRECE SI PIERDE DIN PUTERE" MONDIALA")ESTE DE RAS FRATILOR
CREZI CA DACA CITESTE VREUN POLITICIAN SE CACA PE EL?IN NICI UN CAZ, I SE RUPE SAU VREI SA SPUI CA AI CEVA DE ZIS DACA TRAIESTI IN ROMANIA?DE CAND ATATA LIBERTATE? TRAIASCA COMUNISMUL.SUNTETI DE RAHAT ROMANILOR
 
Uitati aici un sfat...pune-ti mana pe lopeti, sapati o groapa adanca rau si captusiti-o cu cat mai mult plumb, dar nu uitati si buteliile cu oxigen, dupa asta mergeti la supermarket si umpleti cosu' cu coca-cola si chips-uri (in combinatie te satura mai repede)si apoi inchideti-va in buncarul pe care l-ati construit si mancati doar ½ punga chips/zi si cam juma' de litru de cola....aaaa....si era sa uit, respirati cat mai rar. Si uite asa, poate-poate intr-o zi cand va da cineva cu bomba chimica/biologica/nucleara, poate poate scapati cu viata, desigur asta daca nu aveti ghinion ca exact in ziua atacului sa ramaneti fara provizii si sa mergeti la cumparaturi....Si daca nu vreti sa faceti asta mai bine mergeti si ii dati un picior in boase lu' Basescu si il luati de gat, ca sigur il convingeti sa se dea de partea rusilor sau arabilor, si sa le-o "dea sus" la americani.


Oameni buni traiti-va viata, ca e asa de scurta....
 
a se tine cont ca informatia pe care ne-o servesc unii si altii si in special mass-media este foarte relativa si ca exista si se folosesc cu succes foarte multe mijloace de prelucrare a ei...asa ca as indemna la un mai mare scepticism in preluarea informatiilor...nu putem niciodata sa fim siguri ca ceea ce vedem este real...iar cu asta nu cred ca ma poate contrazice nimeni
 
Vreau sa amintesc pe langa acest generator de energie gratuita si gerenratorul de curent al lui Faraday cu efect N (N-machine). Asa ca idee, tot nemernicii de americani il utilizeaza pe submarinele lor!! Un generator care produce sute de mii de amperi la tensiuni mici ce-i drept, dar puterea obtinuta este imensa! Cautati pe google efect n sau n machine si o ramaneti uimiti! ENERGIE GRATUITA EXISTA FARA LIMITE CRED, dar ***** de politicieni si bogatasi!
 
ce terminat e asta frate sufera de conspiratita,,,si daca mai imi trimiti prostii deastea jude iti dau cu calculatoru in frunte
 
Ce pot sa spun... nu stiu cat de adevarat este tot. E clar ca e foarte logic ce e scris aici. dar cat despre viitoarele razboaie nu mai stiu ce sa spun. poate va fi doar un razboi nu rece, un razboi de gheata fara ca populatia sa sufere in mod direct (adica atacuri, cime, varsare de sange). Parerea mea este ca batalia se va da in contiunare pe pietele petrolului si a energiei. Iar lumea nu se va schimba niciodata. Interesant de privit aspectul mai putin important: ce pot sa faca oamenii aia cu atat, dar enorm de de multi bani, cu dreptul de a controla lumea. Viata nu o vor putea cumpara niciodata. Ori tre' sa fii cretin de a binelea ori nu mi explic. O sa se bage in capsule sa traiasca vesnic? Mi se pare scenariu de SF, dar e cumlit ca intr devar se intampla... E bine de stiut ce scrie in acest articol. e bine tare...
 
Este F interesant articolul scris d tine.Din ce am citit si c am citit tind sa cred k asa este! Oricum fii sigur[cel care ai(ati) articolul] k o sal trimit la toata lumea k sa afle! WORLD PEACE!!!
 
e stiuta demult chestia ca era o inscenare .... cu 2 ani in urma era facut si un film documentar ... care din " nu stiu ce motive " nu a fost dat in reluare a 2 zi ,cum era scris in program tv .Daca am sa gasesc denumirea filmului puteti sa-l cautati pe net .. ca mai era prin torrente .
 
Desi articolul pare foarte bine documentat (si este 100% adevarat), autorul a lasat deoparte (intentionat, cred eu) un mic amanunt: sursa de la care a obtinut aceste informatii.

Am vazut eu cu ochii mei la Discovery, National Geografic si Animal Planet un interviu incendiar cu cel care a dat in vileag aceasta conspiratie monstruoaza care conduce lumea: Mickey Mouse. Acesta, impreuna cu prietenii lui Donald si Pluto au descoperit laboratorul secret in care Dexter a pus la cale acest plan. Daca nu ma credeti vizitati www.cartoon-network.co.uk, acolo veti gasi toate informatiile despre temutul Dexter si gasca (Cangrene Gang).

Atentie romani! Nu va lasati intimidati de cei care vor sa ascunda adevarul. Ei sint peste tot. Spionii americani racoleaza copii, i-am vazut eu in parc antrenindu-se cu pustile lor cu laser!!!

Autorul articolului nu a avut curajul sa mearga pina la capat cu dezvaluirile, dar eu am. Compania Acme Inc (probabil v-ati dat sema dupa nume ca e o companie straina) se ocupa de mult timp cu furnizarea de rachete si alte mijloace de distrugere in masa. Pina acum ar fi putu cistiga miliarde de dolari, dar se pare ca toate produsele lor sint defectuoase (probabil sabotate de arabi, americani, evrei, chinezi si rusi) si intotdeauna sfirsesc prin a se autodistruge.
 
am gasit si filmul "Martial Law 9-11: Rise of the Police State "(c) Alex Jones
Despre film: Evil has spread across the land. Martial Law: 9/11 Rise of the Police State exposes
the high-tech control grid that is being set up across America.
Out of the ashes of the September 11th tragedy, a dark empire of war and tyranny has
risen. The Constitution has been shredded and America is now a Police State. This
film exposes not just who was behind the 9-11 attacks, but the roots and history of
its orchestrators.

From the frontlines of the Police State to the darkest sanctum of the secret society
that controls it, Martial Law reveals the master plan of a group hell-bent on
capturing America today -- and tomorrow the world. THE NEW WORLD ORDER HAS SET IN
MOTION THE FOURTH REICH.

Martial Law is a blazing spotlight piercing the electronic Berlin Wall of controlled
corporate media. Plumb the depths of the Elite?s minds: their ideology, their
driving philosophy ? and uncover the power-mad ?cult of Death? that is sworn to turn
the Earth into a prison planet. Discover the documented truth yourself -- before
its too late.
................. :D
 
ce tempelism... chiar nu aveti nimic in capul ala sec...

ma rog, sa zicem c-o fi fost... sau nu... dar cum reusim noi sa aflam daca asta a fost bine sau nu? amintiti-va de pearl harbour... hmmm, ce spuneti?

si acum citeva nelamuriri personale:
-de ce bomba pe ext si nu in int? nu era mai simplu s-o puna in interiorul avionului?
-pilotii erau kamikaze japonezi sau sinucigasi arabi? ei chiar nu au stiut ce se intimpla cu avionul lor, ca aia le monteaza o bomba?
-de ce nu a protestat osama?
-de ce s-au bucurat arabii?
-"Un profesor universitar de fizica de la o Universitate din statul american Utah dovedeste clar ca numai niste explozii controlate puteau demola" ... asta-i super tare... exact stilul conspirationisto-tembelisto-vadimian... "un profesor" de la "o universitate"... daca era si prestigioasa era formularea completa
-cum suna asta? "afaceristul american de origine evreiasca"... ginditi!!
-asta-i si mai concludenta: "SI ROMANII MUNCESC DIN GREU ZI DE ZI PENTRU A LE UMPLE BUZUNARELE ACESTOR CRIMINALI INTERNATIONALI, care joaca pe ascuns si rolul teroristilor si rolul celor care lupta impotriva terorismului, doar pentru a crea in lume FRICA, care justifica pretul ridicat al energiei si cheltuielile uriase pentru inarmare - totul platit de catre oamenii de rand !!!"
suna cunoscut tipul discursului? mi-e sila!
 
Ai ceva dreptate,dar prea dramatizezi.....energie vie.....hai sa fim serioshi.
Atentatul de la 9/11 se vede clar ca e mana politicienilor amer.,ca oamenii de rand,saracii,nu au nici o vina.
Base shi-o cam cauta shi ne trage shi pe noi.
Cei kre sufera suntem tot noi, poporu in general,dc ar incepe un razboi mond. vai de c**u nostru!!!
 
E credibila chestia dar degeaba ne consumam noi pt ceva ce nu poate fi schimbat.Macar de am fi si noi niste ministri macar :))
 
Give me a break. You can color pictures (ooooo... technology!), you can alter pictures (there's that crazy technology working again) and you can make statistics say anything you want them to say (any business novice will tell you that). Believe what you want, but Americans and the U.S. Government aren't so sick to kill more than 3,000 people for energy and to have an excuse to go into Afghanistan and Iraq. You want to tell me the Brits bombed their own buses and the Spanish bombed their own train? Sure... how many Romanians were on that train? Think again, Romania.
 
Teapa nasoala! pentru inceput, ferestre pentagonului pe fatada aia erau antiglont, groase de vreo 30 de mm si costau 10 000$ bucata, deci sigur nu se spargeau. Gaura e mica pentru ca avionul a lovit pamantul in fata cladirii, nu putea fi pilotat la 400 km/h cu suficienta precizie cat sa intre fix in cladire.
 
pentru Bogdan Coman: Bogdan, citeste cu atentie articolul - acolo vei gasi toate raspunsurile. Normal ca nu au stiut ca le monteaza o bomba, doar ti-a zis omul: erau drogati si hipnotizati.

Folosind sistemul NORAD, toata lumea de pe planeta a fost hipnotizata. Gindeste-te bine, nu-i asa ca pe 9/11 te-ai simtit cam rau? Eu unul nu, pentru ca imi cumparasem din timp Casca de Protectie a Undelor Cerebrale inventata de un profesor universitar de la o universitate concurenta din utah premiata la salonul de inventica din Geneva si care functioneaza chiar cu energia cosmica gratuita generata de agitatia moleculelor din matricea pozitronica (chestii tehnice, n-ai de unde sa stii tu).
 
toata lumea cu un pic de creier poate sa-si dea seama ca "atentatul" a fost cel mai bun motiv pentru a face rost de petrol. doar na! in alinata se zice clar. daca un stat din alianta este atacat, aliatii reactioneaza (toti). daca un stat incepe un razboi pentru interese ceilalti ii dau in cap ;) si americanii nu au fost niciodata prea destepti si nici nu vor fi.tot niste fraieri raman. (nu zic ca nu exista exceptii dar sunt prea putine ;) ) din totdeauna oamenii de rand au fost prostiti de aia de sus. in toate tarile nu numai la noi. hai ca am scris prea mult deja. ciao
 
totdeauna vor exista voci care,in cunostinta de cauza sau nu ,se cred destepi,si isi dau cu presupusul,deci tu care crezi ca si.au daramat singuri turnurile pe ce te bazezi?pe p...a ta?
 
Ba dao in pula mea de treaba oricat ai fi de prost nu te`ar duce capu sa iti darâmi 2 turnuri care aduceau milioane de dolari zilnic ! nimeni nu stie ce e la mijloc!
___________________________________
Anonymous said...
Americanii si-o vor lua in curand ...

3:13 AM
_________________________________

Nu prea cred da hm.. is tari oricum!
PS: Pupati in pula americanii am sa râd fiti siguri, cand va cadea asupra voastra o ploaie de MIG`uri ! ciao bambina
unrapp3r@yahoo.com
 
toata lumea o spune....Ai putea avea dreptate si asta poate fi "o sursa de caldura gratuita"....dar intr-o tara ca a noastra in care peste 40% din oameni viseaza sa migreze in America...De unde atitudine importiva americanilor???....din pacate ne-am trezit cu ei fara sa fim intrebati...si vor ramane chiar daca vom vorbi... cat despre energie pe gratis...KEEP IT COOL AND DREAM ON vorba americanului...ca tot vb de ignorantii astia nenorociti mai PROSTI de o 1000 de ori ca noi dar si de alta 1000 de ori mai multi....
 
I may accept that the CIA and maybe the US government new about the attack and leave it to go in order to start the war in the Arabian states.
I don't agree with the possibility of US special units to participate in this operation.
 
vrajeala ... google e de baza.. si oricum ma doare in pula de toti.. sa va dati cu bomba cum vreti voi in cap ca eu nu prea stau in romania :)))))))) ma psih pe romania si pe americani pe toti.. ma duc unde vreau.. :P
nu ma intereseaza pur si simplu.. mai bine imi fac o laba la un film porno decat sa citesc chestii care nu ma intereseaza...
 
sincer.....ai perfecta dreptate k exista coruptie si mafie peste tot, dar nu o sa te creada nimeni astfel...parerea mea (kt sunt io de mica...18) este k ar trebui sa faci mai mult, sa faci un fel de documentar...si mai putin disperat...adik atunci knd iti dai opinia! in rest k, mi s-a parut verosimil, dar treb mai mult de atat...;))
 
frumos scris (defapt tradus)
suntem destui care stim adevarul..
dar ne ajuta la ceva? se-ncumeta vreunu sa faca porneasca o organizatie "terorista" (asa ar fi denumita de catre ceilalti) si sa dam jos guvernu? :P
 
Nu stiu daca-i adevarat sau nu...
Cert e ca americanii controleaza tot pe planeta asta. Si asa cum a mai spus-o cineva inainte, curand si-o vor fura-o si ei! Ca toate celelalte imperii apuse.
Pacat, noi suntem marionete! Carne de tun!
 
eu sunt fata, n-am nici 18 ani si mi-am dat seama ca la mijloc era interesul petrolului. era clar ca americanii nu vor altceva decat petrolul ala imputit ca sa aiba cat mai mult profit!!!! ii doare in fund de toata lumea. banul conteaza. si nu s-a specificat ca arabii sunt cei care finanteaza familia Bush. da, va fi un razboi mare daca nu le-o tragem amercicanilor la fund!!!!
 
stiam de mult k ceva nu a fost in regula.da multa lume prefera sa nu gandeasca....
 
Bai fratilor....de unde stiti voi toate astea? Cum de nu a aflat presa si ati aflat voi? Nu zic ca nu sunt adevarate, dar mi-e tare greu sa cred...Va dati seama ca presa era prima care sarea in aer daca toate astea puteau fi probate? E un fel de teorie a conspiratiei ce spuneti voi aici. Mi se pare putin aberant! Nu aveti si voi treaba pe acasa?

SI DACA AR FI ADEVARAT CE SPUNETI VOI AICI NU O SA ASCULTE NIMENI!!!

COSTIN AVRAMESCU
 
ma macar nu il mai incriminati pe tipul sau tipa care s-a chinuit sa scrie acest articol nu aveti nici voi de unde sa stiti adevarul adevarat, dar mie mi se pare destul de real si cat ati vrea voi sa fiti de optimisti ...cam asta este viata mult noroc
 
Articolul asta mi se pare scris de un nebun care sufera de schizofrenia paranoida.Toate comisiile alea care au cercetat locul cataclismului nu si-au dat seama de dispozitivele de demolare, nu au gasit semne de napalm ?
In plus mi se pare ca masina aia miraculoasa de produs energie vine din sinul unei comunitati religioase cel putin suspecta.La fel ca si masina...Cum as putea sa cred intr-un articol care imi prezinta in citeva poze puchinoase adevaruri ce se vor revolutionare? Eu am inteles ca acest ziar devine falimentar si acum incep sa inteleg de ce...in alte ziare unde chatul este permis nu se prolifereaza asemenea abjectii si un astfel de dialog subretardat.Multi care posteaza comentarii aici o fac ca niste derbedei de drumul mare.Ca si concluzie: atentatele din Spania ,din Anglia si din atitea tari plus cele asupra amabasadelor SUA au fost provocate tot de Bush si proprietarul celor doua turnuri?Vorbind despre trimiterea directa la proprietarul diabolic al celor doua turnuri si de origine evreiasca spun doar atit: macar evreii cind vor sa elimine un dusman o fac cu demnitate si recurg la forta militara tintind obiectivul.Nu fac ca acei care isi leaga o bomba si in numele unui numar de fecioare gata sa isi deschida cracii si a unui extremism religios premedieval se arunca in aer impreuna cu oameni nevinovati.Un santaj mizerabil care nu este decit santajul terorii si al ipocriziei.Si pentru numele lui Dumnezeu mai terminati cu prejudecatile de baba de la tara care isi imagineaza ca vine sfirstul lumii doar findca o depasesc niste evenimente.Sau mutati-va la tara si aruncati computerul ala care oricum vine de la americanul"al mai prost din lume"
 
aoleu....cat de naivi pot fi oameni....fratilor cel care a scris articolul cred ca a avut un vis foarte frumos....poate sa se faca regizor....are cumva idee despre ce spune....."stralucind la soare" razi de te prapadesti :))) ... pot spune doar ca unii oameni care au postat si care au facut articolul sunt "cei ce tin cu teroristii"...cel mai probabil nu au primit viza pt. America hahahahah....stima si respect pentru cei care stiu sa semneze un articol si nu sunt codashi....
 
Speculatii , speculatii , speculatii... Daca voi credeti ca o sa aflati vreodata adevarul sunteti nebuni!!!!!
 
ADEVAR?!!!!!!
MINCIUNA?!!!!!....astazi faceti comentarii si maine, poimaine nici nu va mai ganditi la lucrurile astea! poate mai bine spune-ti o rugaciune ca nu are ce va face rau....ca, cine stie, poate o sa aveti parte sa vedeti ca nu v-ati rugat in zadar!!!!!
 
unele teorii par chiar veritabile insa trebuie sa fi f bine informat inainte d a accepta acest articol!!!
 
frate ...nu de alta da eu zic ca e aici si un sambure de adeavar...ca nimeni nu sa imbogatit numai din muca dreapata toti cei care sunt bagati acum si care erau bogati incainte de a va naste voi ..au furat si omorat cu nerusinare....vezi al 2-lea razboi mondial ..unde toate familiile ..toti regii...toti rahatii....care sunt la ora actuala putred de bogati toti au furat omorat si suprit fara durere..si iau duraut in pula de ceilalti.... deci faza cu americanii..mai dai dracu ca prea au fost ridicati in slavi ..eu nu zic ca nu imi place cum e la ei ....dar unde nu ar merge bine unde sunt bani la discretie????... si daca o iei asa ..ce ''pana mea sa faci ma ??''..ce solutie salvatoare gasesti din rahatul asta numit viata??..ranga???..sau latul????....pana la urma totu-i o jungla!!!
 
Elvis traieste!maiiii Nostradamus de Romania tu trebuia sa fii in turnuri mai,sau mai bine in unul din avioane,ca sa poti povesti adevarul ,si cu siguranta te credeam!mai ai frati pe-acasa?urcai dreaq in Tarom si date cu ei de zid,eventual de Marele Zid,poate i-l darami tot....Izbanda frateeee!
 
Pentru pustiul ala care are si poza afisata: pentru un student in anul intai esti cam "tare" omule.
Lasa impresiile si mai asculta si tu o stire despre ce se intampla in lume in momentul de fata si dupa aceea judeca putin (daca nu te doare). Tu ar trebui sa citesti si putina istorie, dar ca sa nu faci un efort prea mare citeste ce s-a intamplat in lume dupa Al Doilea Razboi Mondial (daca stii ce reprezinta aceasta notiune) din cauza americanilor (exemple: Coreea, Vietnam, Packistan, Panama etc). Ai sa vezi ca astia care conduc SUA sunt niste descreerati care fac omoara oameni si fura in numele democratiei (ceva de genul Inchizitiei care arde "vrajitoarele" in numele credintei).
Cel care a zis ca orice imperiu are si un sfarsit a zis bine. Si se apropie...
Referitor la miscarea cvasi-infinita, este cam umflata. Dar mai sunt si alte solutii care sunt tinute ascunse. Motoare care consumau apa in loc de petro; sunt inventate de vreo 30-40 de ani. S-a scris pe moment despre ele dar ... mai tarziu nu s-a mai auzit nimic. Asa ca daca se vrea o alta solutie pentru producerea energiei se gasesste imediat, pentru ca din fericire mai sunt si oameni destepti, pe care noi ii consideram nebuni... Sa speram ca ei ne mai pot salva...
 
mai voi ati observat ca septembrie 11 adik 9/11 dupa formatu american aduce a 911 ... nr de urgente la americani
 
Am stat shi am citit cu multa rabdare ce atzi scris voi in comentarii...dupa cele 10 minute pierdute la citirea articolului(care, apropo, mi se pare o aberatzie.Daca erau adevarate nu aflam de pe un site anonim)!
Bai, oameni buni...mi se pare mie sau in tzara asta sunt numai paranoici, proshti, ingamfatzi, neinformati, proshti, idiotzi, proshti...? Nu zic ca eu sunt deshtept, dar duceti-va mai la un suc, jucatzi un bambilici, plimbatzi-va prin padure, facetzi in plm mea ceva. Nu mai inventatzi voi roata!!!
by nodd
 
Sunteti ratati ! Mai degraba vati vedea de treaba voastra decat sa scrieti asa ceva !
 
In fond , tot ce ati scris sunt aberatii....poate ca cei de clasa I ar crede ...! rZr
 
Eu sunt sigur ca americanii au folosit NORAD ca sa ne hipnotizeze pe toti si sa nu ne dam seama k la mijloc sunt banii...faza de la urma cu "Ar fi bine ca fiecare familie sa-si faca o provizie de conserve si apa potabila pentru cateva saptamani -pentru orice eventualitate." e de-a dreptul amuzanta =))...chiar o sa ma gandesk la asta si am sa-mi iau provizii pt 2-3 ani knd ziceti voi k o sa inceapa razboiul mondial :))
 
Care ma sprijina si pe mine?...vreau sa fac o organizatie terorista "Fuck you Bush"...si sa le-o tragem la americani si mai ales lui BUSH!!! :))
 
In orice poveste e un sambure de adevar... dar daca ar fii cum este in aces articol, atunci ar trebui ca toti politicieni sa fie arsi pe rug.
 
bah voi sunteti cu capul?!....chiar credeti toate teoriile idioate care apar?!...presupun ca o credeti si p-aia care zice ca americanii nu au ajuns pe luna.....nu va inteleg....chiar credeti ca totul e o conspiratie?....un singur lucru am sa va mai spun:"DO NOT UNDERESTIMATE THE POWER OF STUPID PEOPLE IN LARGE GROUPS!!!...THIS MEANS YOU ALL"
 
BUNA IDEEA CU GREVA DE CONSUM
 
da..intr-adevar...un pic cam foarte aberant..hai sa ne dam cu parerea despre ce nu intelegem..auzi, bombe cu napalm..cred ca te-ai uitat la fight club de prea multe ori sincer! oricum, e bine ca e amuzant..macar atata..sheeesh..
 
O alta teorie a conspiratiei...o fi adevarata sau nu,un lucru e sigur:"Ultima descoperita,prima cazuta."
S.U.A. o sa cada in propria groapa si sincer,cred ca o merita din plin.
 
La baza producerii energiei electrice descrise in acest articol nu sta doar miscarea aleatoare si neintrerupta a moleculelor :) e un proces mai complex de miscare al electronilor si un fenomen de amplificare in avalansa adica o crestere exponentiala (la fel cum se produce in dioda semiconductoare la strapungere) a intensitatii curentului electric. Ca sa se produca acest lucru trebuie depasita o anumita bariera MODUL imi este necunoscut pt ca daca stiam exact cum a reusit Tesla sa produca energie folosindu-se de eneergia vidului pana acum demult imi construiam si eu o masinarie identica. Articolul asta nu stiu cum a iesit pe internet deoarece astfel de adevaruri interzise marii inginerii profesori universitari le stiu foarte bine dar prefera sa taca pt a avea o viata pasnica :( Eu personal urmarind imaginile de la tv am am identificat exploziile controlate care au dus la prabusirea turnurilor. Se vede clar de fapt , pt ca nici un castel de nisip nu se spulbera asa usor precum se spulberau turnurile. Apropo daca va aduceti aminte unde era presedintele American cand a fost lovit primul turn si cum a reactionat va da-ti seama cum stau lucrurile.
 
e clar ca e o traducere din alta parte cu mici adaugiri despre RO...
oricum, extrem de jenant, in stilul Romania Mare. Teoria conspiratiei la un nivel extrem de scazut, facuta de prosti, pentru prosti. Am vazit incercari mult mai coerente. Rusine!
...si una mika, asa, la misto, ca sunt sigur ca fiecare a vazut o tampenie mare la prima (si sper ultima) citire: bombele alea, ale dreacu, care se vad pe avion cand loveste turnul (lasand ca par puse cu mana) in poza "explicativa" au cam 2 metri- sunt langa un om- iar pe Boeing s-ar vedea la marimiea asta fix cat un coi inexistent...
Mersi mult pt "adevar"! nu ne cauta tu, te sunam noi daca mai avem nevoie de ceva!
 
"Anonymous said...
offf ce prostie....mi am pierdut 10 min din viata sa citesc cacatu asta....unii chiar se cred clarvazatori....

5:04 AM "

I second that!
 
Hai frate. Alta porcarie. Oamenii aia au murit. Si gata. americanii sunt de vina din dorinta de imbogatire. Hai sa fim seriosi.

Cat despre asa zisa energie gratuita... In afara de energia solara , euliana, termica si inca vreo 2 surse.... NU EXISTA... Asa zisa energie gratuita NU EXISTA... Asa ca have fun in incercarea de a gasi vinovatii care nu exista..
 
Si iata ca mai sunt ... hai sa le spun oamenicelor care ii apara pe americani doar din simplul motiv ca viseaza sa traiasca in SUA.
Acest articol nu trebuie sa fie adevarat, dar trebuie sa traga un semnal de alarma.
Au fost multi americani care au mai "tipat" pe teme asemanatoare si chiar pe aceasta tema a fost un reportaj. Dar idiotul de roman care nu stie decat maneaua si "mancati-as" nu are timp de citit su de urmarit un post TV mai serios (dar am uitat "PROTV rules")
Si americanii (cei inteligenti, pentru ca au si ei asa ceva) s-au plans ca in ultimii ani Casa Alba a devenit o menajerie pentru toti nebunii, decreeratiisau mai stiu eu ce lichele.

Referitor la faza cu energia gratis...
E prea prea. Las-o moale. Miscarea browniana nu ar produce atat energie. Dar pentru indolentii care nu stiu: oamenii de stinta se chinue sa scoata energie de multi ani prin disocierea atomului. Un atom are incorporata in el o energie imensa pe care o foloseste pentru a isi mentine electronii pe orbita din jurul nucleului.
Mai sunt si alte surse de enrgie dar ma indoiesc ca vor fi gratuite. Tot se va cheltui ceva cu fabricarea lor.
 
Inca o teorie a conspiratiei.

Cu siguranta ca autoritatile stiu mai multe decat noi, dar nici chiar asa cum apare in articol, exagerat pana'n panzele albe.
 
Trebuie sa fii macar un pic prost sa crezi articolul asta si ca ca se inchide yahoo-ul!
 
Sa cred? Sa nu cred? Cred ca daca ai fi avut niste dovezi mai concrete (nu doar niste poze insotite de parerea ta personala) articolul ar fi fost mai credibil. Spui ca este imposibil ca avionul sa intre in turn fara ca o explozie sa aiba loc inainte. Adica daca eu pun un zid de otel sau beton in fata unui avion care merge cu 400 km/h ala o sa pice ca un avion de hartie?? :)) .N-as fi prea sigur. Si chestia cu energia gratuita... Oricum articolul propune o ipoteza posibila dar nu stiu daca si pe cea corecta.
 
NU EXISTA ENERGIE GRATUITA !!!
pentru cine a mai pasit in tarile din W poate a observat ca se fac efoturi cu energie alternativa (in special eoliana) sunt tari la care procentul de energie alternativa a juns la 30% din consumul propriu. Aparatele minune sunt doar un mit !!! ce sustine autorul in acest articol despre masinaria minune este fizic imposibil, puterea acelor particule este mult prea mica pentru a putea genera suficient curent electric. Si daca ar fi intradevar ATAT DE BUNA acea masinarie de ce pur si simplu nu ar folosi-o America ca sa nu mai fie dependenta de petrolul din irak ?!
 
Apropo de cei care sustin ca nu e posibil sa se produca asa ceva si sa punem mana pe carti de fizica si de chimie sa vedem daca e sau nu posibil EI BINE E POSIBIL...si SA PUNA EI MANA DIN NOU SI SA CITEASCA CU ATENTIE DEOARECE E POSIBIL. Le recomand lucrari serioase DE genul "The Feynman lectures on Physics" sau alte lucrari complete de fizica atomica si nucleara si acolo vor afla cu stupoare ca si acesti bravi autori se mira de ce politicienii nostrii nu se sinchisesc sa scoata hidrogenul din apa si sa dezvolte tehnologiile alternative. Pt el a zis ca e o enigma dar nu e o enigma e doar un mod subtil de exprimare pt ca sa-si poata publica cartile. Teoriile referitoare la antimaterie sunt de asemenea foarte interesante. Iar masinaria lui Thesla chiar nu stiu de ce nu s-a inceput productia de serie. :) Poate si pt mine e doar o enigma dar nu e :(. Suntem condusi condusi de o forta malefica invizibila unii o numesc Francmasonerie altii o numesc Dracu ori Satan dar eu tind sa cred ca e vorba doar de egoismul si rautatea de natura tipic umana din randul marilor corporatii care la fel cum sunt intelesi simplii negustori de pepeni de pe piata sa se tina la pret ASA SUNT SI EI. DAR ACUM AU AJUNS LA UN SFARSIT VOR TREBUII SA LASE PRETUL JOS CU TOTII. O SA VEDETI E DOAR O CHESTIUNE DE MAX 5-6 ANI FOARTE PUTIN :) o stiu si ei ca vor crepa au prezis-o scripturile au intuit-o multi oameni eu doar va retransmit lumea se va schimba radikal. :) si asta datorita noilor descoperiri de natura bio-fizico-psiho-stiintifica atunci religia si fizica vor fi puse cap la cap si toata lumea va cunoaste adevarul. E o chestiune minora atat de simpla.... remember less then 7 years
 
doar ca acei 5-6 ani nu au inceput inca.
 
Cred ca adevarul e pe undeva la mijloc. Oricum este clar ca aveau mare nevoie de un "motiv" serios pentru ca atacurile lor sa fie justificate.Cert e un singur lucru: ne cred pe toti tembeli si ne servesc tot ce vor ei. Deocamdata ei sunt la pupitru,(si sunt super constienti de asta)si toti ceilalti le canta in struna.
Parerea mea !!
 
frate, atatea aberatii nici nu stiu de unde sa incep :))

aia cu napalmul, culoare e cel insignifiant argument. se schimba dupa cum vrea autorul articolului.

"avioanele sunt facute din aluminiu, metal usor si moale. Daca bombele nu ar fi topit structura de otel, avioanele ar fi ramas cu botul infipt in turnuri sau ar fi cazut jos pe strada dupa impact". m-am cacat de ras cand am citit asta :)), auzi "fi ramas cu botul infipt in turnuri sau ar fi cazut jos pe strada". Cat de prost sa fii frate ?


"Mica explozie din dreapta de la acest nivel apartine si ea unui “cutter charge”, binecunoscut de la demolarile controlate ale hotelurilor din Las Vegas . "
Sper ca iti amintesti ca turburile au cazut la ceva timp dupa impact. nu imediat ... hotelurile din las-vegas cadeau imdiat.

Aia cu Pentagonu .. in pula mea ... poate nu a fost chiar direct hit. in afara de camere de suprav mai sunt martori oculari ... trece o mare autostrata pe langa pentagon. imposibil de ascuns asa ceva.

Kestiile cu Ben Laden & Bush Co. sunt pe bune. le-am vazut in mai multe docs.
Aia cu Irakul si Iranul din pacate adevarate ambele.

despre Free Energy ... cam fantezist
 
Apropo de cei care sustin ca nu e posibil sa se produca asa ceva si sa punem mana pe carti de fizica si de chimie sa vedem daca e sau nu posibil EI BINE E POSIBIL SA PUNA EI MANA DIN NOU SI SA CITEASCA CU ATENTIE DEOARECE E POSIBIL. Le recomand lucrari serioase DE genul "The Feynman lectures on Physics" sau alte lucrari complete de fizica atomica si nucleara si acolo vor afla cu stupoare ca si acesti bravi autori se mira de ce politicienii nostrii nu se sinchisesc sa scoata hidrogenul din apa si sa dezvolte tehnologiile alternative. Pt el a zis ca e o enigma dar nu e o enigma e doar un mod subtil de exprimare pt ca sa-si poata publica cartile. Teoriile referitoare la antimaterie sunt de asemenea foarte interesante. Iar masinaria lui Thesla chiar nu stiu de ce nu s-a inceput productia de serie. :) Poate si pt mine e doar o enigma dar nu e :(. Suntem condusi condusi de o forta malefica invizibila unii o numesc Francmasonerie altii o numesc Dracu ori Satan dar eu tind sa cred ca e vorba doar de egoismul si rautatea de natura tipic umana din randul marilor corporatii care la fel cum sunt intelesi simplii negustori de pepeni de pe piata sa se tina la pret ASA SUNT SI EI. DAR ACUM AU AJUNS LA UN SFARSIT VOR TREBUII SA LASE PRETUL JOS CU TOTII. O SA VEDETI E DOAR O CHESTIUNE DE MAX 5-6 ANI FOARTE PUTIN :) o stiu si ei ca vor crepa au prezis-o scripturile au intuit-o multi oameni eu doar va transmit lumea se va schimba radikal. :) si asta datorita noilor descoperiri de natura bio-fizico-psiho-stiintifica
 
tzeapa secolului 21
foarte trist daca s-a ajuns la asa ceva... :(
 
Propaganda araba.Nu zic ca americanii sunt sfinti. Dar articolul parca se adreseaza unor oameni din alta cultura; dovezi repetate, ca in propaganda religioasa, riposta justificata, parasiti alianta cu americanii, Dumnezeu ne da tot ce trebuie+ perpetuum mobile. Si asta in Adevarul, ziar trecut prin mari transformari dupa desconspirarea arabo-KGB-ista PSD-ista.Ce parerea aveti, da mai descarcati, da mai cautati -(ne), poate ne mai racolam ceva. Haida-de.Alo SRI-ul,CIA, se aude?arabi, 11 sept, Bin Laden, bomba, bomba, bomba parca erau cuvinte cheie, sper sa caste si ei ochii pe aici, eu vreau sa merg cu metroul la servici. Cat despore voi, dragi arabi, cu voi fie intelepciunea si pacea, ca parca parca v-au cam lasat.
 
ma, astfel de articole s-au scris si se vor mai scrie.... nu sunt decat niste supozitii, care nu pot decat sa imi smulga un zambet galesh...eu zic sa fim seriosi si sa incetam iarasi sa cautam explicatii savante... si intortochiate... fie vorba intre noi.... arabii sunt niste imputiti, eu traiesc in Canada si am un business , in care am luat contact cu sute de arabi... toti sunt la fel... niste cretini, niste sherpi... se lingushesc, pana cand obtin ceea ce vor, dupa care esti un nimeni pt ei... niste libidinoshi... deci, nu m-am nascut cu aceasta ura impotriva lor, dar viatza si contactul cu ei m-au facut sa cred asta... si nu e vb de unul doi... 95% sunt la fel... ce natzie imputzita... nici de evrei nu am o parere foarte buna... nu am sentimente antisemite... dar cred ca in curand se vor aprinde in capul meu pentru ca intamplator traiesc intr-un cartier evreiesc si toata ziua iau contact cu ei... incet incet imi dau seama ca Hitler ala nu a fost chiar dement... Niciodata nu iese Fum fara Foc... de ce nu s-a luat de orice alta natzie de pe planeta asta????...in fine... ramane de vazut... Eu merg pe mana americanilor... Doar nu o sa fiu cretin sa merg pe mana Iranienilor, sau al Chinei sau al Rusilor...hahahahah... din doua rele aleg pe cea mai putin rea... trebuie sa fii cu totul dus cu capul sa meregi pe mana acelorasi aliatzi care ne-au bagat parintii la bulau 50 de ani cu comunismul lor... e adevarat ca cetatenii de rand platesc inarmarea si surplusul la pretul petrolului... dar cetattenii aia americani si occidentali au de unde frate... si in plus au tot ce le trebuie in casa si pe masa... mai inchid si ei ochii... ce crezi ca o sa faca Mr Johnson dintr-un sat din California cand va afla ca el plateste de fapt din munca lui nu stiu ce procent pt inarmare si petrol, atat timp cat el are o viatza mai mult decat decenta si familia lui e fericita???? Va spun eu... NIMIC... nu o sa faca NIMIC... il doare-n pula pe d-ul Johnson... o sa strige si el un pic... dar fara prea mare rezonantza si ecou... asha ca sa nu zica cineva ca nu are opinie... Problema este a noastra a romanilor si a altor popoare amarate... care ne zbatem sa gasim resurse si oameni capabili care sa ne asigure si noua o viatza mai buna la noi in tzara... probleme ca inarmarea si pretul petrolului sunt chestii SF pentru romanii din tzara, si pentru guvernantii romani... eu zic ca sa stam linistiti si sa vedem ce avem de facut in ograda propie, ca de politica mondiala are cine se ocupa... suntem prea mici... si nedezvoltati.. nici macar mentalitatea nu s-a schimbat in itregime... De stat la o shueta e placut, si toata lumea are dreptul... dar de aici pana cand romanul de rand va actiona spre "binele international al planetei" este cale lunga vere...
Hai sa fie bine... si va invit in Canada, ca sa vedeti cum va mai linistiti cu patosul asta, dupa ce iti iei o casuta a ta si toate lucrurile merg super in familia ta, cand faci tot ce ai visat in doar catziva ani...
 
socant de-a dreptul!
 
bai sa imi bag poola...ma da nu sunteti sanatosi sa mor yo....trebuia ca unii dintre voi sa fi fost in acele turnuri cand au cazut...si asha scapa lumea de voi nebuniloooorrrr....
 
pote fi adevarat pote sa nu fie , nu avem de unde sa stim exact , americanii fac multe magarii si noi nu stim multe lucruri oricum traiti-va vitata fratilor cat mai bine si cat mai frumos si dak vine razboiul asta e vedem noi ce facem si cum ne descurcam.
 
Articolul este exagerat dar , petrolul este un motiv suficient de bun pentru a darama 2 turnuri, oricare ar fi ele.
 
Suntetzi la furat cu explicatziile inginerilor, habar n`avetzi ce inseamna cateva zeci de tone de kerosen la 800km/h intr`un avion din titan(ca aluminiu e partzial).
E speculata naivitatea si prostia unora neidentificatzi
 
ba de unde dracului scoateti tampenii de astea ...!
Chiar nu se mai termina porcariile cu conspiratia evreiasca ?!?!?!?!?
Numai dc esti retard rau poti crede aberatiile din porcaria asta de articool. Deci numa tampenii ...
 
cum au falsificat si faza cu dudul pe luna asa au falsificat si asta!e vorba de o intreaga organizatie !este posibil,insa cum am vazut crima fara urme nu exista(crima perfecta)desi uneori cam exagerati
 
Ma baieti cat ati baut sa scrieti porcaria asta? Nu spun ca ce au declarat autoritatile nu este adevarat, dar nici aberatiile voastre! Si nu a fost nici o a 3-a cladire demolata !!! De unde ati scos asta?!? Cred sa sunteti niste oameni care nu au de lucru si isi gasesc ocupatie!
 
Hei guys! opriti-va sa mai spuneti prostii despre energia gratis. Ea dintodeauna a existat si va exista. E asa numita energie a vidului a fost descoperita de Thesla a fost ocultata din ratiuni politico-economice. Cativa cunoscatori se pare ca stiu si unle principii DE PRODUCERE multiplicarea in avalansa. FENOMENUL E CUNOSCUT DE INGINERI SI PROFESORI DE FIZICA DERANJATI-VA SI INTREBATI PE CINEVA COMPETENT NU MAI FACETI TOT FELU DE SUPOZITII INCOMPETENTE DACA NU SUNTETI IN DOMENIU. ATATA DOAR CA daca VOUA VA TAXEAZA SI AERUL CARE IL RESPIRATI VI-I SE PARE UN LUCRU NORMAL(din ratiuni economice fireste) ATUNCI VA SFATUIESC SA VA ARUNCATI IN WC SI SA TRAGETI APA DUPA VOI. ECONOMIA E O UNEALTA FRANCMASONICA. E CEA MAI IMPREVIZIBILA STIINTA. NU SE BAZEAZA NICI PE LEGI CONCRETE NICI PE MATEMATICA SE BAZEAZA PE PRONOSTICURI CA LA FOTBAL. PRINCIPALA UNEALTA A EI ESTE BANUL 'OCHIUL DRACULUI' AICI PT EL REGULILE SUNT MAI PRECISE MAI SUNT UNELE FORMULE MATEMATICE :)VERIFICATE (asta doar pt a controla profitul LOR) DAR IN REST E APA DE PLOAIE. ECONOMIA SE VA DUCE DE RAPA IN CURAND DIN CAUZA EPUIZARII RESURSELOR NATURALE GAZE NATURALE PETROL ETC. din ratiuni economice va intreb de ce la noi in europa nu doar romania pretul la benzina tot creste pe cand in SUA e la un nivel nesimtit de scazut.ASADAR CE S-A INTAMPLAT LA 11 SEPT E CEVA CLASIC PT A DA COMBUSTIBIL PT INDUSTRIA DE ARMAMENT si ENERGETICA E UN JOC MURDAR ECONOMIC PT CA PRONOSTICUL LOR SA FIE ADEVARAT(VE-TI VEDEA CA CINE JOACA MURDAR VA CADEA IN PROPIA PLASA) Vad ca unii sunteti documentati ba in una ba in alta dar eu va spun ca fiecare cuvintel scris in acest articol e credibil. Daca va-as explica procesul teoretic de scoatere a hidrogenului din apa nu l-ati pricepe... Dar asta nu inseamna ca daca voi nu pricepeti nu e posibil. el este posibil, s-au facut si experimente e un proces mai instabil dar e o chestiune de timp pana sa ve ajunge la rezultae. Voi credeti ca daca in tehnica de calcul cresterea exponentiala din ultimii ani in domeniu de viteza de transmitere (comutare la mai putin de o nano secunda) in domeniul energetic lucrurile au ramas la fel??? asta e ceva de genul "pamantul este plat" Galilei e un nebun toti cei care il sustin sunt adepti ai teoriei conspirationiste......
PS: Dintre toate defectele pe care le vad la unii oameni prostia ma supara cel mai tare. Dar avand in vedere ca la randul nostru suntem considerati prosti de ei printr-o logica nesanatoasa prostia lor e atenuata de nestiinta. Dar stiind cum se produce energie electrica din piatra seaca ( apropo sunt multe metode nu doar cea prezentata in articol) E O cauza de regret ca oamenii sufera inca. Omenirea trebuia sa evolueze si ea exponential odata cu tehnica dar acum se observa o involutie generalizata provocata de stapanii invizibili ai acestei lumi. Gradul de evolutie ar fi atat de mare incat nici un om nu ar mai trebuii sa munceasca prin sudoarea fruntii (CI DOAR PRIN SUDOAREA MINTII),sa-si procure painea cea de toate zilele. cINEVA SE LUPTA DIN GREU SA TINA LA FAZA DE TAMP MAI ALES PE INGINERI DEOARECE SUNT MULTI CERCETATORI CHIAR ROMANI CARE AU DESCOPERIT ENERGII NECONVENTIONALE Dar ma rog probabil si pe mine ma considerati nebun asa ca nu merita sa ma mai obosesc sa va scriu. Just for the record: "voi habar nu aveti ce se intampla in jurul vostru dar va venii o vreme in care ve-ti afla" Da doamne sa fie cat mai devreme si azi daca se poate :) Va pup pe toti! Daca e de gasit gaselnite la acest articol poti dar la Energie in nici un caz, la turnuri se vede clar cum eplodeaza etaj cu etaj pe masura ce se prabusea asta va poate demonstra orice student chiar si el mai tamp de la stiinta materialelor. Succes oricum chiar daca credeti chiar daca nu. Ideea e sa va documentati din surse credibile si ajutati de intuitie o sa va dati singuri sema. Apropo de un inteligent care stia sa enunte E=mc^2 daca ai stii sa o folosesti acesta simpla formula sa afli cata energie scoti dintr-un litru de apa sau 1kg de subtanta probabil 3 s creierul tau va sta in loc. Apropo de internet sunt multe chesti pro si contra(referitoare la acest articol) dar cele contra au anumite scapari si greseli probabil intentionat facute. Teoria Conspirationista e greu de descusut pt un om de rand. Pt un filozof ganditor sau un om invatat e mai usurel dar pt un Inginer care poate sa verifice matematic si experimental anumite lucruri nu ii poti vinde gogosi. Dragii mei va spun cu durere in suflet ca ceea ce vedeti la televizor si cititi prin ziare 90% sunt minciuni si prostii. Rar mai vezi cate un om de stiinta care sa mai zica ceva adevarat care e luat drept fantasmagoric. Unele articole de genul acesta merita toata lauda din punctul meu de vedere.
 
Despre 9\11 , multe spuse in versiunea oficiala sunt aberatii majore, sunt deacord.. cu articolul asta sunt partial de acord. Cat despre masina aia si toate cele.. e oleaca de fantezie. Dar hai sa fie si un roman pe aici : http://www.ziua.ro/display.php?id=195515&data=2006-03-11
Lectura placuta :D
 
Eu cred ca articolul de mai sus a fost scris de un poet spre exemplu nu are cunostinte despre mecanica simpla ciocnirea unui corp cu un perete.
Am sa-l ajut sa inteleaga un pic problema:
1. Avionul nu are 5kg (ca ordin de marime acolo puteau fi maxim 3stalpi pe care corpul avionului sa-i intalneasca corpul fara aripi stalpi care in general au latime de max 1m sectiune H pe 5m inaltime la ce greutate poate sa ajunga? 2t 3t? x 3stalpi = max 6t ha sa facem o compareatie intre mase e ridicol nu!!!)
2.Viteza avionului nu era de 5km/h ca s-ar finumit Icar. pai oaresce sute la tone la minim 500km/h cat are un avion la aterizare, eu ma mir ca nu a retezat mai mult din etaj (ca ordin de marime masinile de formula 1 alearga cu cca.300km/h si sunt din fibra de carbon si titan se ajunge la rezistente de 6 ori mai mare ca otelul din ziua de azi nu de cel de acu 100 de ani, iar in momentul impactului par a fi facute din carton vezi orice cursa de formula 1)
3. Si apoi de ce un glont de mitraliera (mitraliera pentru ca glontul tras de mitraliera are viteza mare) poate penetra un blindaj de otel de 3-4 ori mai gros decat el?

Morala daca toti ziaristii ar fi ingineri nu am mai avea parte de povesti iar daca toti inginerii ar fi ziaristi .........
 
=)) bah da' plictiseala mare pe asta de a scris si una si mai mare pe mine ca am stat sa citesc ;)) evident ca nu o sa vedem noi la televizor ce s-a intamplat ceva e una dar speculatii d'astea gen flacara e rosie, flacara e mov e lila e roz =)) 'ai mai da-o dreaq erau nijte spiridusi mici si puneau gogosi pe avioane :))
intr-adevar nu prea avem noi ce cauta in "axa bragadiru beciugatele si popesti leordeni" nici eu nu sunt de acord cu prezenta soldatilor pe teritoriul nostru! da-i dreaq ma si enerveaza! e un cam tras de par textu dar oricum ideea e ca...oricum ar trebui sa plece americanii de la noi, nu din cauza temerii de...bombe! oricum daca sunt chinezesti nici n-o sa explodeze ca-s made in china :D
 
pet....dupa ca ca esti urat cu spume mai mananci si cacat in pwla mea....taci in mortii matii de ratat ordinar....cine a facut site=ul asta a aratat multor oameni care este cu adevarat adevarata fata a americanilor...si e un om mare!de unde pwla mea aflai tu asa ceva...se caca mata ziare?pe national geographic...muie un documentar vrajeala...asa stai in pwla mea calm...si mananca melci!fira-i a dreq de balena umflata!ca-mi tarasc coaiele pe coliva matii!poate te mai prind pe site mortii matii de ungur paduchios....cu chelia ta deasa!
 
Nu sustin deloc varianta oficiala care este clar o abureala. Pe de alta parte - ceea ce s-a 'demonstrat' aici este demonstrat cu o gandire sub-mediocra. Modul categoric in care se afirma ca un 'avion de aluminiu' de cateva sute/mii de tone care este in aer si se misca cu o viteza de cateva sute de km/ora nu este capabil sa treaca prin 'stalpii de otel' este o pura aberatie. Poate ii trimite cineva link celui care a postat cu o librarie online sa cumpere cartile de fizica de la clasa a 7-a in sus. Thats about it :)
 
adevarat in linii mari,uitati-va la THE ILLUMINATI... o sa va ridicatzi mai multe semne de intrebare decat dupa acest articol
 
frate....nu e d gluma....cine stie cand o sa ne cada bombe in cap...pana mea....si asta din cauza unor retardati ca americanii X(
 
am sa`mi cumpar apa si conserve...si m`am gandit de mai demult la asa ceva ...adiq ar trebui sa pun asa ceva deoparte...si in rest cu mamiferele de americani nu stiu daca este cineva in putere sa le faca ceva...
 
haah..sa zic si io ceva..asa mai 'funny'
anonim: the bomb the f..ing bomb!
americanu:o sht where where!

anonim: ba b..le bomba !
romanu:...asa si?..carei faza..

deci romanu tot roman e..poa sa pice bomba si langa el ca daca are el treaba la calculator sau mananca pizza preferata tot nu se da deoparte..
si ma i e o chestie..
sa pp ca esti o gazela..siti zice unu 'baaa vine lupu su te mananca'
gazela nu pricepe....vine lupu,omanaca...buunn..ajunge gazela in rai...sii zice tata raiului..'ba gazelo dc esti prsta?..teo mancat lupu....gazela:baaaaaa beee (warever)' da lasa tata raiului ca e mai bine asa decat sa ajung la 79 de ani cu coarnele cazute si cu baston si fara dinti..sa nu pot manca iarba..asa e natura dk lupu o vr sa ma mancance..ce ai cu el :)...etcetc..intelegeti unde vr sajung
cu ce va incomodeaza ca ati sti ca vine o bomba peste noi si voi stiti asta?..
ca de murit tot murim pana la urma..
aa vreti sa pacatuiti inca vreo 30 40 de ani..sau poate vreti sa mancati pizza pana la 90 de ani sau cum..
na oi fi io exagerant..dar e ceva adev in ce spun io nu..
sau oi fi vreun prost incult de ala..
voi ce ziceti..?
 
duamnee ce ratati sunteti cu totii! luati dreaq o carte in mana!
 
vorba lu Chirila "americanii`s de vina...futu`i in gura sa`i fut!!" :|
 
sa-mi bag picioru`... e aiurea rau articolu` asta ... poate nu o fi chiar asa cum stim noi, dar in nici un caz cum scrie aici :))
 
astea sunt minciuni nesimtite inventate de niste amatori prosti si tristi pilctisiti de viata!
 
Energi chestii adevar-minciuna huhhhh ce pot spune s-a inventat masina care extrage hidrogenul din apa , masina care functioneaza pe baza de curent in autonomie de 20-30 de ore unde sunt folosite aceste inventii??????? http://www.peugeot.com./tradition/concept_cars/en/cc_all.htm 2002 h2o este o masina care utilizeaza apa drept combustibil de ce a ramas la stadiul de concept???????Sau masina romanului nostru acelasi principiu nici macar nu se mai aude nimik despre el. de ce????????
 
Mai,eu il felicit pe cel care a scis acest articol,fiindca are dreptate.Uitati-va si voi,am ajuns sa fim controlati de americani,fmm de jegosi.Va garantez,ca in ritmul in care merg americanii,sigur o sa inceapa un razboi,si unul pe care nu stiu daca o sa il mai trecem.Dumnezeu sa ne ajute.
 
nu stiu care a spus ca nostradamus a prezis al treilea razboi mondial intre anii 2030-2040. din cate am citit eu nostradamus a zis ca dupa anul 1998 va incepe al treilea razboi mondial care va dura cateva sute de ani. tot el a spus ca cel mai mare oras din America va fi ras de pe suprafata pamantului si atunci va incepe razboiul contra terorismului. facand o paralela... din '98 au inceput planurile criminale si cu orasul ras de pe fata pamantului nu a fost decat WTC la pamant. ideea e ca ne aflam in razboi si vor mai trece cateva generatii in razboiul asta. asa ca ce ar fi sa ne vedem fiecare de vietile noastre si s-o traim cat putem de bine chiar daca mai avem o zi 1 an 10 sau 100 de ani de viata. oricum suntem in mijlocul targului si in loc sa te uiti la dimineata devreme, scoti capul pe geam si mai vezi o racheta "hmm.. asta se duce direct in moscova, ce misto ma duc sa ma spal pe ochi" si cand te intorci la geam "alta racheta? asta-i contra atac" :) singura energie pe care ne-o da aerul suntem noi cat timp o avem sa ne bucuram de ea. pa la voi distractie la maxim.
 
Lasand la o parte 11 septembrie(chiar daca e adevarat sau nu)...America e pe cale sa atace Iranul...si suntem in preajma unui AL TREILEA RAZBOI MONDIAL...
 
uite aici : http://ro.altermedia.info/mass-mediacenzura/razboi-informatic-impotriva-lui-michael-moore_1429.htmlprint/
http://ro.altermedia.info/index.php?p=1394

One of the most controversial and provocative films of the year, Fahrenheit 9/11 is Academy Award-winning filmmaker Michael Moore's searing examination of the Bush administration's actions in the wake of the tragic events of 9/11. With his characteristic humor and dogged commitment to uncovering the facts, Moore considers the presidency of George W. Bush and where it has led us. He looks at how - and why - Bush and his inner circle avoided pursuing the Saudi connection to 9/11, despite the fact that 15 of the 19 hijackers were Saudis and Saudi money had funded Al Qaeda. Fahrenheit 9/11 shows us a nation kept in constant fear by FBI alerts and lulled into accepting a piece of legislation, the USA Patriot Act, that infringes on basic civil rights. It is in this atmosphere of confusion, suspicion and dread that the Bush Administration makes its headlong rush towards war in Iraq - and Fahrenheit 9/11 takes us inside that war to tell the stories we haven't heard, illustrating the awful human cost to U.S. soldiers and their families. Lions Gate Films will release the film nationwide on June 25th.
http://www.fahrenheit911.com/
 
Trebuie sa facem ceva .dar cum ..??? pt ca si Romania este in pericol nu putem permite asa ceva doar pt o fata buna a romaniei"
 
Va recomand sa va uitati la Fahrenheit 911 ve-ti afla multe lucruri INTERESANTE!!!
 
Post a Comment<< Home
Acest material contine informatii despre "Razboaiele Petrolului" si ENERGIA GRATUITA pe care ziarele si televiziunile se feresc sa le faca cunoscute.

ARCHIVES
April 2006 /


Care este parerea ta in legatura cu atentatele?
Versiunea oficiala a autoritatilor este adevarata
Versiunea oficiala a autoritatilor nu cred ca este adevarata.
View Result

vizite incepand cu 2 aprilie 2006
Kennedy Western University Online
Powered by Blogger